Ti mit csinálnátok ha kiderülne a legjobb barátotokról hogy meleg?
Engem nem zavarna. Ha akarna tőlem valamit, talán kicsit rosszul érezném magam, amikor világosan el kell mondanom neki, hogy azt bizony egy életre felejtse el, összetörve őt ezzel. De ezt leszámítva mi probléma lenne ezzel?
Semmi nem változik azzal, hogy elmondja, ugyanolyan lesz, mint annak előtte. Nem arra kell gondolni, hogy mit csinál az ágyban. :D Hozzáállás kérdése, hogy ez neked kellemetlen-e!
Amúgy meg ilyenkor kiderül, hogy mennyire vagytok legjobb barátok, nehogy elbukj! ;) (Én speciel minden barátomnak felteszem a kérdést [nem spontán, az gyanús lenne :D, hanem ha a helyzet úgy hozza]: ha meleg lennék, barátkoznál velem? Az igaz barátaim erre gondolkodás nélkül igent mondanak. Aki meg nem, azt csak haverként kezelem.)
Meglepődnék, hogy vannak barátaim.
Amúgy nem zavarna, annyit mondanék, hogy ez nem változtat a kapcsolatunkon.
"Homofób s_eggfej..."
Jólvan, nem kell személyeskedni, nem mindenki szereti ezeket..
Tolnám tovább a Far Cry 5-öt.
A legjobb barátaimnak barátnője van, most készülnek házasodni.
Igazából szerintem lassan rólam hiszik, hogy meleg vagyok, mert évek óta nem sikerült becsajoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!