A legjobb barátom azt hiszem már idegen nekem?
Tudnivalók rólam. Sose voltam jóban a lányokkal, csak a fiúkkal, a legjobb barátom mindeddig egy meleg srác volt. Ő már többször kijelentette, hogy nem tart barátjának, mert senkit se enged közel magához blabla, de én álltam hozzá a legközelebb.
Történt kb másfél hónapja, hogy egy sráccal elment randizni, és a srác meg is fektette őt. Barátom, ki legyen Dávid, ezt nem bánta, sőt, rá is kattant a srácra, aki majd egy hétig hitegette végül lekoptatta. Volt nagy sírás, rivas, én nyilván egy s...fejnek tartottam a pasit. Telt az idő, a pasi megjelent újra, és randira is hívta a Dávidot. Persze vicceskedtünk, hogy majd én várom amikor újra szívtelen módon megfekteti, minden pasi ugyanaz, lepődjek meg, blabla. Aztán a randi napján az időpont előtt pár órával lemondta srác, mert beteg. Én egyből mondtam ami szívemen, a számon, hogy nem meglepő egy ilyen görény embertől (számomra ez nem kifogás, plusz a láz stb nem randi előtt x órával keletkezik.. Meg am is, max ápolta volna) . Hirtelen én lettem a gyökér, aki nem bízik senkiben, és el lettem hordva mindennek. Printscreenekkel fenyegetőzött, hogy a barátom olyan dolgokat ír neki titokban, ami miatt szakítanánk kb. Mikor ezt számon kértem Dávidon miről beszél, témát váltott. Majd írtam egy nagyon hosszú regényt arról, mi is a bizalom neki, ő pedig eltűnt. Ez két hete volt.
Tegnap pedig kaptam az üzit, hogy nem fog mentegetőzni, mert felesleges, talizzunk.. Mondtam, hogy oké, mondjon egy dátumot.. Erre megkaptam, hogy az ő élete egy káosz, és leghamarabb tavaszi szünetre szabadul.
Mikor mondtam neki, hogy nagyon komolytalan, hog kifogásokkal ír rám, meg valami habi káossz ami miatt időpontot se ad meg, a fejemhez vágta, hogy nincs közöm a problémáihoz, és eddig se kötötte az orromra, nem most kezdi el. És amúgy se érti, mit hisztizek.
Úgy érzem, ezzel vége a barátságunknak, pedig ő volt az egyetlen. Sokszor bántott, mégis féltem elengedni mert nem volt más. Most viszont döntenem kell a magány és egy idegen között. Nem tudom mitévő legyek? Egyáltalán mit akarhat megbeszélni?
Bocsi ha kaotikus. Ki akartam írni magamból és véleményt kérni..
El kéne fogadnod, hogy ő nem tart olyan közeli barátnak, mint te őt. A leírás alapján amúgy egy hisztis gyökérnek hangzik, már bocsi. Talán jobb is nélküle, a rossznál a semmi is jobb. Próbálj, ismerkedni, barátkozni más emberekkel. Hány éves vagy?
21/F
Első, úgy, hogy pár hónap alatt lett ilyen. Inkább egy év. Azelőtt nem voltak ilyen nehézségek. Mióta szakított az akkori megy szerelmével, lök el magától mindenkit.
Második, 19
hát igen, nemtől és nemi hovatartozástól függetlenül a szex meg a "párkapcsolat" képes szétrobbantani mindent... van egy haverom, akihez soha többé nem szólok, mert a barátnője szó szerint kimarta tőlünk, a papucs meg nem veszi észre.
Amúgy miért nem barátkozol olyanokkal, akik meg is érdemlik a barátságod?:) ezzel válaszoltam is a kérdésre. 26f
Jaja ismeros...legjobb haverom, aki elvette volna felesegul az elso not, aki hozzaert ugyan ezt csinalta. Dumaltunk meg neha osszefutottunk, de amikor talalkoztunk...ehhh.
Csak a.csajarol magyarazott, meg hogy o felesegul veszi blabla. Volt, hogy egyutt voltunk es azon nyavogott, hogy a csaja otthon van egyedul, es o meg velem, ezert buntudata van...
Szerintem a barati kort sem.erdemes a parokkal vegyiteni. Legyen neked es a parodnak is kulon kore. Nekem pl robbant mar igy szet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!