Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm fojton...

A legjobb barátnőm fojton kerül és alig szól hozzá olyant mitha idegen lennék számára. Nem tudom h mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én és a barátnőm elválaszthatatlanok voltunk és múlt héten megbántottam, de nem tudom hogy mivel folyton ezen gondolkozok ,de hogy juson eszembe ha pont arra nem emlékszek fojton ezen töprengek.Mindig azt írja nem a nap számít hanem mi történt mindig ez jár a fejembe.Nagyon makacs lány amit a fejébe vesz nem lehet róla letéríteni.Az egyik közös barátunk nyitotta fel a szememet mi a helyzet ha ő nem lett volna most sem tudnék róla.Nem régiben meghalt egy közeli ismerőse és az nagyon meg rázta lelkileg azóta olyan fura.És kicsit megváltozott ami nekem nem lényeges lehet neki az.Mondtam anyának ezt a dolgot azt mondta akki akkar úgy is megbékél oké de nem akarom elveszíteni.Mit csinálok rosszul?

#legjobb #idegen #barátnő #fojton kerül
2014. jún. 11. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A pontos jét, meg az elipszilont kevered.
2014. jún. 11. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Hagyd egy kicsit belülről hadd tudja magát helyre tenni. Utána megkeres úgyis,ha annyira nagy barátnőjének tart.
2014. jún. 11. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt a bizonyìték,hogy nemvagytok elvàlaszthatatlanok,mert akkor pont Neked kéne,hogy elmondja bajàt-bújàt!De vàrj még...lehet keres késõbb!
2014. jún. 11. 18:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor kezdődőt ez az egész amikor halt a rokona meghalt azt mondta hogy nem is akarta elmondani mert más hogy fogom fel és ez nagyon fájt nekem hogy ennyire nem bízik bennem
2014. jún. 11. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2014. jún. 11. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
És nagyon büszke makacs és önfejű hogy megkeresen vmi baja van az kizárt szerintem
2014. jún. 11. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha ezt így elmondod neki, és mégsem enyhül meg/mondja ki mi baja, akkor mondd el neki, hogy hozzád bármikor fordulhat, és pihentesd a dolgot. Majd ő nyit. Rá fog jönni, hogy a barátságod fontosabb, mint hogy ki kit bántott meg, pláne, hogy nem szándékosan tette.

Ha meg haragudni akar évekig, hát egészségére.

2014. jún. 11. 19:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Én kérdeztem tőle hogy mondja ki de azt mondta igy nekem kell rájönöm de mirre ha nem tudom mivel bántottam meg arra emlékeznék. Ezt ő tudja.
2014. jún. 14. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Megoldodott a zügy?
2017. jún. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!