Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnék a lehető legjobb...

Hol tudnék a lehető legjobb áron eladni egy idegen nyelvű számítástechnikai könyvet?

Figyelt kérdés
Nem tudtam eldönteni hogy ide, vagy a számítástechnika kategóriába írjam. Megnéztem neten (ebay, amazon) a legolcsóbban használtan is 18 ezer forint körül van szállítással együtt. Én úgy gondoltam, hogy olyan 13 ezer körül már megválnék tőle. Ez reális ár lehet? Ha igen akkor hol tudnék rajta túladni? Sem ebayhez sem amazonhoz nem igazán értek...
2013. jún. 9. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen könyv?
2013. jún. 9. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha jól vettem ki akkor assembly programozásról szól főleg. Angol nyelvű, még valami cd is van hozzá.
2013. jún. 9. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Hirdesd meg a prog.hu-n es hup.hu-n.
2013. jún. 10. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!