Mi ez, ki ez? Egyfolytában egy idegen srác van az álmaimban és tanácsokat ad egy-két ügyben. Olyan, mint egy legjobb barát, de csak álmomban ismerem.
Azt hallottam, hogy az agy csak olyan emberekkel, helyekkel almodik, amivel mar talalkozott, igy meg tudta jegyezni. Fogalmam sincs, hol lattam őt és hogy ismerem-e. Az agyam üzenne valamit rajta keresztül? Kicsit azért ijesztő ez. Álmaimban nem tudok beszélni, max orditani, vele viszont folyékonyan megy. Ha van valaki, aki ért ezekhez/talalkozott mar ilyennek, segítene?
15L ha szamit ez egyaltalan.
Igen, ezt a cikket nem rég olvastam én is.
Lehet, hogy a szellemi vezetőd.
Az"idegen srác"a te egyik éned.
Minden ember folyton kommunikál önmagában,amint döntéseit mérlegeli.A mérlegeléshez kell legalább egy érv,és egy ellenérv.Hogy melyik bír nagyobb súllyal,azt döntjük el.
Jó esetben hagyjuk ezt önmagunkban működni folyamatosan.Némelyek bedugják a fülüket zenével,zörejekkel,hogy ne kelljen szóbaállni önmagukkal.Ők elhidegülnek önmaguktól is.Elméjük kiszürkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!