Mit csinálnátok ha újra 20-as éveitek elején lennétek ?
Is-is. Gyűjts is, de élj is.
Én egy dolgot csinálnék másképpen. Nagyon sokáig nem szerettem volna gyereket. Ezzel a párom is így volt, így jól elvoltunk. 37 évesen jöttem rá, hogy mégis szeretnék apa lenni, a párom viszont nem akart szülni. 38 éves voltam amikor szét mentünk. 39 évesen ismertem meg a jelenlegi páromat, már a feleségem, 42 éves koromban megajándékozott egy gyönyörű kislánnyal. 44 éves koromban született meg a második lányom. Fantasztikus élmény az apaság, sajnálom, hogy sokáig nem akartam és ennyit halogattam.
Elköltöznék. Talán megpróbálkoznék a művészeti egyetemmel. Elintézném, amit azóta se sikerült és más soha nem is fog ebben az országban.
Én szaksuli közben és után is csak dolgoztam, dolgoztam, dolgoztam. És annyira bebetonoztam magam a jelenlegi pozícióba, hogy túl sok függ már tőlem, ahhoz, hogy leléphessek. :(
Mind a kettőt lehet egyszerre is csinalni, egyensúlyban.
Tehát dolgozt, gyűjtsd a pénzt, de egyúttal élvezd is az életet, hétvégenként simán eljárhatsz bulizni, szórakozni.
ugyanazt, mint tettem: dolgoznék és tanulnék
annyiban változtatnék, hogy eljárnék tánctanfolyamokra/bulikra, hogy legyen közösségi életem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!