Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha a helyemben...

Mit csinálnátok ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Van egy 17 éves öcsém,egy 12éves húgom, és egy 7 éves öcsém. Apuval élünk. Kirúgták a munkahelyéről,depressziós. Én főiskolán végeztem de a keresetemből nem tudtunk élni. Ezért bár sohasem voltam az egyéjszakás kalandok híve sem,prostiként kezdtem dolgozni. Elég jól keresek vele mellette rendes munkám is van. Megismertem egy pasit aki nagyon érdeklődik irántam de nem merek vele együttjárni. Ha abbahagyom a munkát nem lesz pénzünk a gyerekek intézetbe kerülhetnek azt meg nem szeretném.Egy keresetből nem tudnánk kijönni.A gyerekek is boldogok,hogy mennyi mindent megtudok nekik venni. De hazudni meg nem tudok. Ha valaki volt már ilyen helyzetben mit tett?Otthon nem tudják miből élünk jobban.
2017. febr. 26. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Ez komoly? Elég hihetetlennek tűnik,és ha az is nem értem mért itt vársz választ?
2017. febr. 26. 13:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért mert senkivel nem tudom megbeszélni. Nehéz ezzel a titokkal élni.
2017. febr. 26. 13:39
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Hát ezt teljesen mashogy kéne.

Egyik hogy peldat mutatva nornalis munkabol kene elned es akkor ha lenne normalis tarsad akkor be is segitene. De akiben ennyi tartas sincs, az ne varjon jövőt.

Apud meg nem engedhetné meg magának a 4 ehes száj mellett a depit es a munkat is meg kéne fognia.

Az egesz csalad valszeg ezert tart itt ahol van mert bolondok irànyitják.

2017. febr. 26. 13:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Egy fizetésből nem tudunk megélni. Keresett munkát de semmi nincs azért depressziós.
2017. febr. 26. 13:50
 5/13 anonim ***** válasza:
92%

Napi kamu.

K. rvulj tovább, ha ilyen hülye vagy.

2017. febr. 26. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Dehogynem talál munkát, csak akarnia kéne.

De az szégyen, hogy nyomorogtok, apád szarik bele, az öcséd is (aki bizony elmehet dolgozni hétvégente), és te mész el prostinak...

2017. febr. 26. 13:57
 7/13 anonim válasza:
44%
Kérj segítséget szociális munkás vagyok már találkoztam ilyen esetekkel. Itt úgyis csak a bántást fogod kapni érdemi segítséget nem. Ez amit csinálsz nehéz munka,lelkileg azért kezdesz tönkremenni tőle. Írtam privit.
2017. febr. 26. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérném a gyámságot a tesók felett, mert gyámként jogosult leszel családi kedvezményre, amit apád fizetés nélkül nem tud most igénybe venni. Ez már minimálbér esetén is 40.800 ft havonta max. Ha több a béred, ez is több...
2017. febr. 26. 14:17
 9/13 anonim ***** válasza:
oké, szocmunkás, de akkor tanácsot adj, ne azt, hogy jaj, itt senki nem fog segíteni...
2017. febr. 26. 14:18
 10/13 anonim ***** válasza:
32%

Mekkora elmebetegek járnak ide?

NE a pirospacsit nyomjátok, idióták, hanem adjatok tanácsot...

2017. febr. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!