Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha a helyemben...

Mit csinálnátok ha a helyemben lennétek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Van egy 17 éves öcsém,egy 12éves húgom, és egy 7 éves öcsém. Apuval élünk. Kirúgták a munkahelyéről,depressziós. Én főiskolán végeztem de a keresetemből nem tudtunk élni. Ezért bár sohasem voltam az egyéjszakás kalandok híve sem,prostiként kezdtem dolgozni. Elég jól keresek vele mellette rendes munkám is van. Megismertem egy pasit aki nagyon érdeklődik irántam de nem merek vele együttjárni. Ha abbahagyom a munkát nem lesz pénzünk a gyerekek intézetbe kerülhetnek azt meg nem szeretném.Egy keresetből nem tudnánk kijönni.A gyerekek is boldogok,hogy mennyi mindent megtudok nekik venni. De hazudni meg nem tudok. Ha valaki volt már ilyen helyzetben mit tett?Otthon nem tudják miből élünk jobban.
2017. febr. 26. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%
63% Te egy igazi féreg vagy...
2017. febr. 26. 16:34
 12/13 anonim ***** válasza:
77% a fröcsögést privátban, de érvekkel alátámasztva, mert ha ez minden amit mondani tudsz, hát ezzel nem győzöl meg. Tanulj vitakultúrát, anélkül sem komolyan vetetni magad, sem indulatokat kiváltani, sem a saját álláspontodat elfogadtatni nem tudod. "te egy -random sértés- vagy" ezzel most mit akartál? Szégyelljem el magam? Ahhoz azért több kellene, tudod? Érvelj, hogyha véleményed van, egyébként nagyon kíváncsian várom az ellenérveidet, hogy miért van jó hatással 3 kamasz lelkére a tudat, hogy a nővérük nemiszerve a pénzforrás, holott diplomás emberről beszélünk. Hallgatlak, mesélj.
2017. febr. 26. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:

A két felnőtt dolgozzon normalisan.

Ez alapnak kéne hogy legyen..

Akinél ilyen norma nincs meg az mégis mit vár?

100, hogy a kiskoruk isszák meg a levét hosszabb távon.

Egyik bunozo lesz, masik utszéli.

Normális életvitellel lehet csak normális életkörülményeket teremteni.

2017. febr. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!