Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ciki ha 20 évesen nincs saját...

Ciki ha 20 évesen nincs saját házam, jogsim,kocsim és rendes párkapcsolatom se?

Figyelt kérdés

jan. 30. 12:12
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%

NEM CIKI. Normális átlagember 20 évesen még alig felnőtt (ha egyetemista, akkor egyáltalán nem felnőtt), eddig még saját erőből nem szerezhetett semmiféle komoly vagyontárgyat.

Az egyetlen, amit meg kellett szerezni, a szerzést pedig folytatni kell, az a TUDÁS. Elvárható, hogy 20 éves korodra szereztél érettségi bizonyítványt, szakmát, és tudod, merre akarsz tovább fejlődni. Az alapismeretekhez tartozik ma már a jogosítvány (akkor is, ha nincs autód).

Ilyenkor nem lehet még lakásod (hacsak nem milliárdos szülőktől ajándékba - de az nem a te érdemed, hanem csak mázli).

Ilyenkor lehet már egy munkahelyed, kereshetsz normális pénzt. Lakhatsz önálló bérleményben (de még otthon is, ha jól elfértek).

20 évesen nagyon komoly párkapcsolat sem valószínű, ez még a válogatás, a párkeresés ideje van. Nem kell elkapkodni, annyira nem sürgős.

Tanulj, tapasztalj, próbálj beilleszkedni a felnőtt életbe, akár még iskolában is tovább tanulhatsz, szakmát válthatsz ...

És pár éven belül majd találd meg az igazi munkát, az igazi társat - és együtt szerezzetek lakást, autót, családot. Ez egy normális életút. Még semmiről nem késtél le.

jan. 31. 14:11
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen vagyok ugyanígy.
jan. 31. 17:40
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem 14-18 éves koromban én is álmodoztam. Ez leszek ha elvégeztem a sulit, ez lesz nekem ennyi időn belül stb. Aha, persze. Aztán amint elkezdesz dolgozni rájössz, hogy amúgy nem egészen úgy van ám mint a mesékben. Mindenért kőkeményen meg kell dolgozni. Azért hogy szakmád legyen, azért hogy jogosítványod, azért hogy autód legyen.

Én a pár keresésről lemondtam már XY ideje, most vagyok 27 éves. Maradjunk annyiban, hogy annyiszor csalódtam már, hogy egyszerűen nincs kedvem hozzá. Az utóbbi időben érzem a magányt, és piszkosul rossz egyedül, de cserébe nyugodtan vagyok és nem függök senkitől. Én most tanultam meg nem olyan régen, hogy nem szabad senki és semmi miatt önpusztító életmódot folytatni, élni. Egészség csak egy van, és senki és semmi nem ér annyit, hogy tönkre tedd magad miatta. Majd talán egyszer eljön az igazi, de addig is magammal foglalkozok és magamnak élek. Az ember nagyon hamar rá jön, hogy van élet a p**án és a f**zon kívül is.

Cserébe van B, C, D kategóriám, most csinálom a CE kategóriás jogsit. Van egy dízel kombi Toyotám, meg egy 1.4-es benzines "bevásárló" kocsim. Férfiként vásárolok magamnak állandóan tusfürdőket, sprayt és parfümöket, szeretem ha jó illatom van. A nők is szeretik, meg is szokták jegyezni, hogy jó illatom van. Flörtölni szoktam a korombeli és az idősebb nőkkel is a munkahelyen vagy amerre járok, egyenlőre nekem ez elég.

A következő idén a CE kategória után az "A" korlátlan jogsi lesz, és utána pedig a motor vásárlás. Ha azt idén nem is, jövőre egészen biztosan. Erről ennyit.

A pár keresés legyen a legkevesebb, az maradjon utoljára.

ÉPÍTS KI MAGADNAK EGY JÓ ÁLLÁST, ÉS FEJLŐDJ! LÉGY KARRIERISTA ÉS LEGYEN ÉLETCÉLOD. ELŐSZÖR ÉLJ A MUNKÁDNAK, HOGY HOSSZÚTÁVON UTÁNA KÉNYELMES MUNKÁD ÉS SOK PÉNZED LEGYEN, HOGY MINDENT MEG TUDJ VALÓSÍTANI. DRÁGA PARFÜMÖK, BÚTOROK, AUTÓ VÁSÁRLÁS, ELŐSZÖR AKÁR EGY IGÉNYES ALBÉRLET ÉS KÉSŐBB SAJÁT LAKÁS. EXKLUZÍV ÉS INTENZÍV UTAZÁSOK PROGRAMOK STB.

Ezeken gondolkozz, ne a párkapcsolaton, mert különben sok mindenről lemondasz hosszú évekre vagy egy teljes életen át a párod miatt, és későbbi vissza gondolva nem biztos hogy azt fogod mondani hogy abszolút megérte.

jan. 31. 18:13
 44/52 anonim válasza:

Ahh,Ott a pont.Szerintem is.😅

febr. 1. 08:25
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Persze annyira egyértelmű amikor férfi lánynak próbálja kiadni magát az írás stílusa túl átlátszó
febr. 1. 08:48
 46/52 anonim válasza:
100%
Miért lenne az?
febr. 1. 12:29
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tedd azt, amit a #41-es (14:11 ó) és a #43-as (15:13 ó.) válaszoló tanácsol!

Ffi 83+.

febr. 1. 15:12
 48/52 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a kérdés, vagyis a kérdező. Az életkora, 18 az sacc stimmelhet, csak nem lány, hanem fiú.
febr. 2. 01:27
 49/52 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kamu és / vagy fiú írta lánynak kiadva magát. Vannak ilyen lányok is, akik így gondolkoznak.
febr. 2. 13:07
 50/52 anonim ***** válasza:

Kamu,felszínes kérdés.

Nem luxus nőre vall.

febr. 6. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!