Szerintetek számít a saját véleményem magamról abban hogy mások hogyan látnak?
Ronda vagyok én is szerintem, de majd ha lesz egy lány akit érdekel a nyomorom és nem olyan közösségi tiniribi és megmutatom magam akkor leírom válaszba (Y)
Szerintem nem számít. Sok lánytól hallottam hogy "ő csúnya" pedig pont szép lányok. Nekem nem az agyonsminkelt cicanadrágos kis k-ák tetszenek hanem az ellenkezője kis természetes arcú normális lányok. Ők pedig csúnyának tartják magukat és esélyem sincs megismerni egyet se. El vannak nyomva mert sajnos külsőre aki em követi a divatot meg a hülye trendet az nem számít szépnek. Ezen kívűl, mondhatsz akármit. Nem te szabod meg hogy tetszel-e valakinek vagy nem. Szerintem 17f
Előzőnek
Agyonsminkelt arcomhoz szoktam hordani kirívó ruhákat, nem voltam soha ribi, tiniként sem. Ugyanakkor én vagyok a természetes arcú, egyszál ingben fetrengő lány is a barátom karjaiban esténként. Ne ítélkezz mások felett pusztán egyetlen pillanatból.
Én nem vagyok valami szép, mondjuk szerintem annyira bűnronda sem. És mielőtt képet küldenék magamról valakinek, mindig elkezdem szidni magam, hogy milyen ronda vagyok, még mások szerint is, stb., hogy másik nagyon rondának képzeljen el és mikor meglát, azt gondolja, hogy hahh, nem is olyan rossz.xd
L
Rengeteget számít.
Ha csúnyának tartod magad az másoknak mit árul el szerinted? Azt hogy pozitív, vagy negatív ember vagy?
Én azt mondom, nem. Nekem volt egy nagyon szép barátnőm, és mindig rondának meg kövérnek látta magát, és modellkedett. Mások nem hitték rondának meg kövérnek.
A személyiségedre esetleg lehet kihatással. De ha 200 kilósan felvesz valaki bikinit, hogy milyen szép, nem fogják nézni, hogy tényleg, de gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!