Azok az ellenzéki szavazók, akik jobban kritizálják a DK-t mint a fideszt, ők melyik széthullott ellenzéki párt szimpatizánsai? Csak mert előbb mindenki a saját portáján rakjon rendet véleményem szerint.
Tudod manapság népszerű a DK-t fikázni, ahelyett hogy a problémákkal foglalkoznának. Az ilyen, általad írt ellenzékiek tudják "valahol", hogy a DK csak azért nem tarolta le az ellenzéket, mert Orbán mindent megtesz a folyamatos lejáratás érdekében.
Ha leszállnának végre róla, akkor "felzabálná" az ellenzéki oldalt. Az elhíresült, máig felemlegetett Öszödi beszéd 2006-ban történt. 12-éves sztori! Nevetséges.
#1 vagyok, még egy megjegyzés:
A Fidesz és jó néhány ellenzéki párt is mindent megtesz immár 12 éve, hogy "kinyírja" Fletót. A DK 7 éve stabilan tartja a létszámát, enyhe növekedést mutatva, mindezek ellenére.
Ez mit mond neked?
51%-os komolyan felteszel egy kérdést és "válaszolsz" magadnak? :D
az ilyen fletós kérdések alatt mindig az első válaszok között valaki instant fényezni kezdni a dk-t.
kicsit se feltűnő...
szerintem elég gáz 2018-ban egy dk szintű jelenségről akár egy kérdést is kiírni.
#1-2 vagyok.
A válaszotok után a százalékom 45%. Gondolom nem nektek köszönhetően. :)
#1-2 vagyok.
Csak szólok, hogy rajtam kívül van még egy 51%-os válaszoló jelen!
Nem én hibbantam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!