Ciki ha 20 évesen nincs saját házam, jogsim,kocsim és rendes párkapcsolatom se?
Figyelt kérdés
tegnap 12:12
31/39 anonim válasza:
Ha komoly is lenne, fiatal nagyon gazdag nagyon helyes az a lakosság 0,5% kb esélyed sincs
32/39 A kérdező kommentje:
komoly a kérdésem, de rájöttem kemény munkába kezdek és akkor lesz egyszer sok pénzem.
tegnap 13:25
33/39 anonim válasza:
Vagy trollkodó férfi, vagy kb 12 éves és álmodozik.
34/39 anonim válasza:
Szerintem inkább magad építs vállalkozást, ne pedig gazdag pasit fogj. Annak ki lennél szolgáltatva, 99% hogy csicskáztatna, stb. Ha magadnak építesz ki vállalkozást, vagyont akkor viszont abba nem ugathat senki, és nem vagy alárendelve senkinek.
Ezt tanácsolom úgyis, hogy ha unatkozó 12 éves vagy.
35/39 anonim válasza:
20 évesen az lenne a fura, ha a jogsin kívül mást behúztál volna.
36/39 anonim válasza:
Na jó, ez kizárt hogy ezt egy 20 éves nő írta ki. Ilyen nincs. Ki kell mozdulni otthonról és szét kell nézni a világban magad körül. Dolgozni kell, hogy legyen. Én nekem egy ilyen "nő" tuti nem kéne.
38/39 anonim válasza:
20 évesen még nem. Harminc évesen már az.
39/39 anonim válasza:
Sajnos az az átlag! Nagyon kevés 20 évesnek van meg m indene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!