Ciki ha 20 évesen nincs saját házam, jogsim,kocsim és rendes párkapcsolatom se?
Én is gazdag akarok lenni. Én 20 voltam mire nagyon nehezen lett jogsim, és 21 mire nehezen megvettem egy szar autót, amire 2 év alatt 1 milliót rávertem. Utána meg eladtam, mert menthetetlenül elromlott. Hurrá! Párkapcsolatilag is 50 milliószor kidobtak, belém tapostak, volt aki megfojtogatott, volt aki nagy szerelmem volt, és a névnapomon megüzente a haverjával, hogy innentől vége...stb. 23 voltam mire nehezen bejutottam egyetemre...Jelenleg egyetemre járok, van egy szar munkám, ami miatt mindennap azon gondolkodom, hogy mikor nyírjam ki magamat, csak hogy ne kelljen már többet bemennem, de legalább van egy jó párkapcsolatom. Igazából csak a párom tartja bennem a lelket. Ja, és kb a tandíjamra keresek. Otthon nem látnak szívesen, anyám nem is akart engem, mint gyereket, stb.
Nem, nem ciki amúgy, de meg kell tanulni felállni. (Mondom ezt én, aki csak rövid időre szokott kimászni a szarból. :) )
Esetleg te magad le is tudsz tenni valamit az asztalra, amit nem mások tetted a feneked alá?
Te magad mit tudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!