Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ciki ha 20 évesen nincs saját...

Ciki ha 20 évesen nincs saját házam, jogsim,kocsim és rendes párkapcsolatom se?

Figyelt kérdés

tegnap 12:12
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
kezdek beleőrülni hogy nincsen kocsim legalább de a jogsi elkezdéséhez sok pénz kell és a szüleim nem adnak rá.
tegnap 12:25
 12/39 A kérdező kommentje:
10 es: De egy csomó ismerősömnek már 18 évesen lett minden a saját házon kívül, és sajnos irigy vagyok tudom nem szép dolog.
tegnap 12:26
 13/39 anonim ***** válasza:
64%

Én is gazdag akarok lenni. Én 20 voltam mire nagyon nehezen lett jogsim, és 21 mire nehezen megvettem egy szar autót, amire 2 év alatt 1 milliót rávertem. Utána meg eladtam, mert menthetetlenül elromlott. Hurrá! Párkapcsolatilag is 50 milliószor kidobtak, belém tapostak, volt aki megfojtogatott, volt aki nagy szerelmem volt, és a névnapomon megüzente a haverjával, hogy innentől vége...stb. 23 voltam mire nehezen bejutottam egyetemre...Jelenleg egyetemre járok, van egy szar munkám, ami miatt mindennap azon gondolkodom, hogy mikor nyírjam ki magamat, csak hogy ne kelljen már többet bemennem, de legalább van egy jó párkapcsolatom. Igazából csak a párom tartja bennem a lelket. Ja, és kb a tandíjamra keresek. Otthon nem látnak szívesen, anyám nem is akart engem, mint gyereket, stb.

Nem, nem ciki amúgy, de meg kell tanulni felállni. (Mondom ezt én, aki csak rövid időre szokott kimászni a szarból. :) )

tegnap 12:26
 14/39 anonim ***** válasza:
62%

Esetleg te magad le is tudsz tenni valamit az asztalra, amit nem mások tetted a feneked alá?

Te magad mit tudsz?

tegnap 12:27
 15/39 anonim ***** válasza:
67%
12: Ne másokhoz hasonlítsd magad. Egyébként nem jellemző, hogy mindene lenne valakinek ennyi idősen. Szóval ne stresszeld magad ezzel. Élvezd az életet. Fiatal vagy, még előtted áll minden.
tegnap 12:30
 16/39 anonim ***** válasza:
75%
20 évesen saját ház? :D Nem tudom milyen felső tízezer között élsz, az átlagemberek számára ez manapság kb fel se merül, lakhatási válság van, legtöbben örülnek ha 30-40 éves koruk között lesz saját lakásuk.
tegnap 12:33
 17/39 anonim ***** válasza:
Én 30+ éves férfi vagyok, nincs saját lakásom mivel a 20+ millió forintom sem elég rá és biztos nem fogom hitelbe verni magam 10+ évre 😂
tegnap 12:36
 18/39 anonim ***** válasza:
73%
Ezen a fórumon igen, mert itt a legtöbben 19 éves korukra - igaz kemény munkával, de - összehozták az anyagi részét, saját ház, saját autó és jól fizető top állás formájában. :DD
tegnap 12:50
 19/39 anonim ***** válasza:
A felső 10% ék kedvence a gyakori kérdések, szabadidejüket itt töltik előszeretettel.
tegnap 13:03
 20/39 A kérdező kommentje:
én nem tartozok a felső 10 be se a családom. Csak szeretnék jól élni, luxus nő akarok lenni.
tegnap 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!