Miért pártoltak el facebookon tőlem amióta muszáj volt új fiókot csinálnom?
Figyelt kérdés
Tudom nemm a facen kell élni az életet, de élőben is észrevettem valami furcsaságot. Több mint fél éve amikor feltörték a facem és ezt elmondtam az ismerőseimnek, nem jelöltek nagyon vissza az uj prifilomon meg elkezdtek velem nagyon barátságtalanok lenni. Sőt még lelkileg szavakkal bántani is elkezdtek. Pl, ha egy nekem tetszo pasi kimegy külföldre azt mondják az az oka mert biztos meghallotta hogy én érdeklődök iránta, azért ment el biztos. Másik hogy én bármit mondok gúnyt csinálnak belőle. Nem a face itt a lényeg, de a profilom feltörése előtt nem voltak velem iylenek bunkók az ismerőseim. Úgy érzem mindenki legszeívesebben kikaparná a szemem. Ha valakinél vagyok már mondják egy idő után miért nem mész már haza? Nem szeretnél haza menni? Szórakoznak rajtam, csúfolódnak. Lehet nincs összefüggés de azelőt mielőtt megvolt a régi face fiokom nem volt ez, közkedvelt voltam nagyjából. Hogyan lehetnék újra népszerü? Nem bírom a piszkálódásokat, bántásokat.tegnap 06:42
1/6 A kérdező kommentje:
facen is piszkálnak meg élőben is.
tegnap 06:42
2/6 A kérdező kommentje:
és nagyon el vagyok keseredve hogy ennyire ellenem vannak.
tegnap 07:47
4/6 A kérdező kommentje:
akkor miért lettek ilyenek velem?
tegnap 09:30
5/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy aki feltörte a FB-d, terjesztett is rólad valamit, amit el is hittek mások?
6/6 anonim válasza:
Nincs köze a FB-hoz. Valaki elindított rólad valami pletykát, amiről nem tudsz. Érdeklődj a többiektől, hogy ki mit hallott rólad. Előbb-utóbb lesz olyan, aki elmondja, hogy milyen pletyka terjed rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!