Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is úgy van vele, hogy az...

Más is úgy van vele, hogy az (volt) osztálytársakat, évfolyamtársakat "alanyi jogon" is felveszi ismerősnek mindegyiket Facebook-on, és nem is törli ki egyiküket sosem?

Figyelt kérdés

tegnap 11:45
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
23 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Én így vagyok, aki ismerős valamilyen szinten, az ismerősnek van jelölve. Törölgetni nem törölgetek az elég óvodás dolog.
tegnap 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindegyiket. Aki az ellenségem volt, azt nyílván nem.
tegnap 12:02
 3/10 R.Réka válasza:
73%

Én szelektálok. Van aki évek óta ismerősöm, lájkolgat, de az utcán nem tud köszönni, vagy még a fejét is elcsapja. Na az ilyen ne legyen ismerősöm.

Amugy meg sokszor tényleg jó a felület, ha nem tartod az emberekkel a kapcsolatot, legalább látod mi van velük.

tegnap 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, pont ellenkezőleg. Volt osztálytársak közül, ha valamelyik bejelöl, csak azt jelölöm vissza, akivel jó kapcsolatom volt, a többit nem.
tegnap 12:22
 5/10 Metionin ***** válasza:
69%
Nem, a hajdani osztálytársaim nem érdekelnek, a fészbuk jóval a ballagás után lett divat, eszembe se jutott rájuk keresni. Akkor másod-vagy harmadéves voltam egyetemen, azokat a csoporttársakat és kolistársakat jelöltem vissza, akikkel jóban voltam vagy hasznosak voltak. Utóbbiak közül mind ment a levesbe amikor már nem kommunikáltunk, előbbiek közül is egy része. Mostanság kb. évente csekkolom a listát és törlöm aki nem releváns, plusz ha valaki 'megbolondul' és számomra érdektelen vagy irritáló dolgokat kezd posztolni, az is repül.
tegnap 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Még rokonokat se..
tegnap 12:34
 7/10 Metionin ***** válasza:
64%
#6. Rokonokat pláne, még az hiányzik :D egyből tiltottam mindet.
tegnap 12:37
 8/10 A kérdező kommentje:

És a rokonok ebből észrevettek valamit?

Törölted is őket, vagy csak beállítottad, hogy semmit ne lássanak, amit kiteszel, illetve ha írsz hozzászólást?

tegnap 12:40
 9/10 Metionin ***** válasza:
53%
#8. Nem tudom, rengeteg unokatesóm van, azokból jelölt be pár. Nem tartom velük a kapcsolatot, tiltásra kerültek azonnal, részben mert tudom, hogy csak akkor keresnének ha kellene valami, részben meg hogy mások ne találjanak meg az ő ismerőseik között. Direkt olyan névvel vagyok fent, ami bár létezik de a korábbi ismerőseim, suliban, gimiben, meg úgy a városban nem tudtak róla, így ők eleve nem is találnak meg. Volt osztálytársaim anyái szoktak panaszkodni anyámnak, hogy keresnének fészen de nem látnak, na ők pláne hagyjanak békén. Köztudott, hogy mások gyerekeit nézegetik az ilyen oldalakon és kibeszélik, hogy hogy néz ki, stb. Szóval névről csak azok a rokonok találnak meg, akik tudnak arról a névről de rajtuk keresztül már megtalálna más nemkívánatos személy is. Meg egyébként sem tartjuk a kapcsolatot csak egy időben divat lett, hogy a 28-adik oldalági rokont is bejelölik meg még címkét is adnak neki ott a család részen.
tegnap 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az osztálytársaim közül, akik fenn vannak Facsén, mind az ismerősöm. Van, akit én jelöltem be, van aki engem jelölt. De nekem jó osztályom volt, bírtuk egymást.

Egyetemi éfvolyamtársak közül összesen 4 az ismerősöm a 120-ból. Ott nem kedveltek túlzottan, nem éreztem jól magam köztük. Azt a 4-et is csak visszajelöltem, mert nem akartam kicsinyeskedni, de én egyiküket se jelöltem.

tegnap 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!