Más is törölt ki volt osztálytársakat, évfolyamtársakat Facebook-on ismerősök közül, ha egy idő után nem tartottátok a kapcsolatot, vagy csak ha egyoldalú volt az érdeklődés, és ezt meguntátok?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 17. 09:13
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem, volt osztálytársakat, évfolyamtársakat nem törlök ki, bárhogy is alakul a kapcsolatunk.
15 szavazat
1/3 anonim válasza:
Így van. Érettségi bizonyítványosztás után, amint másnap kijózanodtam és a másnaposság után naggyából magamhoz tértem, az összeset 3 osztálytársamat kivéve letöröltem a g.cibe. A 3 barátommal azóta is tartom a kapcsolatot, legutóbb múlt héten beszéltünk.
Az osztálytalálkozóra sem szeretnék menni, ahhoz meg hogy találkozzak azokkal, akikkel jóban vagyok és beüljünk mondjuk egy sörre, nem kell egybegyűjteni az egész bagázst.
3/3 anonim válasza:
Nem érdekelt ki volt a fbomon mikor még használtam, csak híroldalakat, weboldalakat követtem ott, arra használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!