Más is úgy van vele, hogy az (volt) osztálytársakat, évfolyamtársakat "alanyi jogon" is felveszi ismerősnek mindegyiket Facebook-on, és nem is törli ki egyiküket sosem?
Nálam alanyi jogú visszajelölés történik. Aki bejelöl, és egy helyen dolgozunk (vagy dolgoztunk a múltban, és emlékszek rá), vagy osztálytársak voltunk, azt visszajelölöm, viszont én nem igazán szoktam jelölgetni a munkatársakat pl., mert ha kell valami, akkor írok neki e-mailt, ha meg kezdünk jóban lenni, és beszélgetni szeretnénk, akkor úgyis megbeszéljük, hogy milyen felületen tartanánk a kapcsolatot. Messengeren viszont van, akire rákerestem és ráírtam három éve valami hülyeséggel, amiről munkában volt szó, hogy megtaláltam, küldöm (egy reddit poszt volt), elkezdtünk beszélgetni messengeren, aminek 90%-a mémek küldözgetése volt, 10% meg "ráérsz egy sörre?", meg "felhívhatlak?". Kulcsunk is van egymáshoz, ő locsolta a növényeket, amíg elutaztam. Aztán ez az ember pár hete szervezett búcsúbulit egy kilépő kollégának, és értetlenkedve jött oda, hogy hát engem valamiért nem engedi a rendszer, hogy meghívjon az eseményre, elkezdi beírni a nevemet, és nem jön fel senki.
Rákerestem, sosem jelöltük egymást ismerősnek, azért nem engedte.
Az általános és gimis osztálytársaim közül, tudtommal, még mindenki ismerősöm FB-n, azok közül, akik fenn vannak, hacsak nem törölt mégis közülük valaki engem. Senkivel sem voltam rosszban, szóval bejelöltük egymást, bár inkább ők, mert nekem ez nem szokásom. Akikkel meg igazán jóban voltam, Instagram-on követem és ők is engem.
Viszont egyetemen évfolyamtársak közül nagyon, de nagyon kevesen ismerőseim, szaktársak közül sem mindenki; nem is ismerem őket annyira, meg valahogy bennük sem igazán fordulhatott ez meg, mert ők sem, és én sem jelöltük be egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!