Miért jelölnek be napi 20an facebookon már több napja?
Vagy kamuprofilok, vagy szeretnének valamit.
Érdemes lenne pár biztonsági beállítást átnézni, hogy ne legyen ennyi kéretlen jelölés.
Arra tippelnék, hogy vagy berakott téged az ő kit ismerhetek listájába vagy aktívan szerepelsz csoportokban vagy oldalakon lájkolod, kommenteled a posztokat, esetleg egy ismerősöd posztol mindent publikusan (tehát nem csak az ismerőseivel) és azoknál vagy aktív lájkokat/kommenteket illetően.
Amúgy velem az ellentétje történt egyszer. Berúgtam és kitaláltam, hogy bejelölök embereket aiket régóta ismerek. :D Talán a 4. vagy 5. jelölés után jött a hibaüzenet, hogy nem lehetett iküldeni a jelölést meg csak olyanokat jelöljek be akiket tényleg ismerek. Aztán utána a Fb letiltotta azt, hogy megnézhessem mások profilját, rámentem a profilra és minden poszt meg kép el volt rejtve előlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!