Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van olyan csoport, ahol a...

Odüsszeusz92 kérdése:

Van olyan csoport, ahol a problémákkal küzdő emberek bátorítják egymást? Akár Facebookon, akár a való életben, utóbbi jobb lenne.

Figyelt kérdés
Ahol megosszák egymással a gondjaikat és erőt adnak egymásnak, hogy ki tudnak jönni a problémáikból. Ritka problémákkal küzdőknek és akik egyedül vannak a problémájukkal különösen nagy segítség lenne. Anyagi és eü-i bajokra egyaránt gondolok.

tegnap 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Én is szívesen meghallgatok bárkit, aki szeretné, de nem tudok ilyen csoportot.
tegnap 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem tudom mennyire működne a gyakorlatban az ilyen, mert ezek az emberek egymást is lehúzzák.
tegnap 18:34
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es Én benne lennék ilyen csoport alakításában.
tegnap 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es igen, de ha a tagok megfogadják és betartják, hogy nemcsak panaszkodnak, hanem a megoldást is felvázolják és tesznek érte, akkor más lenne a helyzet.
tegnap 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
4# Aki problémákkal küzd, az a saját gondjaival sem tér napirendre, nemhogy még segítsen is a másiknak. Egy részük függő is lehet, alkoholista, drogos, depressziós. Vagy hajléktalan. Elméletben szépen hangzik az ötleted, de a gyakorlatban kivitelezhetetlen. Mivel mindenki alacsony szinten, rossz állapotban van (pénzügyileg, energiaszinten, lelkileg), senki sem fogja tudni kihúzni a gödörből a másikat, sőt, még bele is rúgnák egymást. Amiről te írsz, az egy szóval: tömegnyomor
tegnap 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös A többségre ez igaz, de nem mindenkire. Bizonyos feltételekkel be lehet határolni azt a felső 10-20%-ot, akik nem tartoznak az általad jellemzett körbe.
tegnap 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!