Ha egy szórakozóhelyen szépen felöltözve, jól kinézve 100 db húszezressel legyezőszerűen legyezem magam, akkor lehetséges hogy odajön hozzám 1-2 csaj dumálni...?
Figyelt kérdés
jan. 26. 01:54
41/56 A kérdező kommentje:
Belátom hogy hülyeség, ha valaki szórakozóhelyen akar csajozni akkor a lényeg a személyiség,társalgás,önbizalom,kinézet, pénzzel nem lehet ezeket a dolgokat kiváltani.Maradok a prostiknál, azokból is csak a tisztességes fajtánál.Ennyi.
jan. 28. 01:47
42/56 A kérdező kommentje:
Egyébként az utóbbi hónapokban egy nagyon szép és kedves,rendes,nem lehúzós fiatal lányhoz járok, de sajnos nem engedi a kamerázást, emiatt nagyon szomorú vagyok :(
jan. 30. 02:15
43/56 anonim 

válasza:

Biztos lesz olyan nő, de nem a top cicák, hanem a bronz fokozatú, kicsit suttyó aranyásó. Meg persze azok az alvilági fazonok, akik készülnek kirabolni.
44/56 anonim 

válasza:

XDDDD
Ja, odamenne 1-2 C, jól megvernének, a pénzt meg elszednék tőled. Mire a kidobók odaérnének te már meghalnál kb, a rablók meg sehol nem lennének.
45/56 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyunk, írtam már hogy belátom hogy hülyeség.
Most inkább az a problémám hogy járok egy nagyon szép és kedves rosszlányhoz, de nem engedi hogy kamerázzam:((((((((
jan. 30. 14:40
46/56 anonim 

válasza:

Miért kellene engednie? A két szép szemedért? Keress olyat, aki engedi (de akkor le kell papírozni, hogy mire használod fel, hova, mennyit tejelsz neki, ha a netre kikerül stb.)
48/56 A kérdező kommentje:
47-es, hagyd már rá!
jan. 30. 15:18
49/56 A kérdező kommentje:
Jó kapcsolatban vagyok vele, mindig viszek neki ajándékot(csoki...) meg borravalót is szoktam neki adni,ő egyébként nemcsak szép hanem nagyon rendes, sosem mondja pl, hogy lejárt az idő... de a kamerázást nem akarja.Múltkor mondtam neki hogy arról álmodtam hogy kamerázom(arc nélül), és azt mondta hogy hát ez álom marad.Volt olyan aki engedte arc nélkül +10ezerért és nem kellett semmilyen papír.
jan. 30. 15:22
50/56 anonim 

válasza:

De nem mind ugyanolyan. Ő fél ettől / nem akarja. Ennyi. Sztem ne vigyél neki ajcsit, nem lát bele ennyit ebbe a dologba, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!