Ha egy szórakozóhelyen szépen felöltözve, jól kinézve 100 db húszezressel legyezőszerűen legyezem magam, akkor lehetséges hogy odajön hozzám 1-2 csaj dumálni...?
Figyelt kérdés
tegnap 01:54
1/37 anonim válasza:
Akik arra mennek lehet de más szemébe kicsit kínos hogy ennyibe nézed őket
2/37 anonim válasza:
(Hetero) férfiak: 100%, hogy igen.
Nők: 10%...
3/37 anonim válasza:
Hamarabb fognak odamenni Kalányos Nintendóék 'dumálni'
4/37 anonim válasza:
Szóval 2 millió forinttal akarsz villogni.Szerintem nem jó ötlet..Vannak olyanok akik a kezeddel együtt elvennék tőled.
5/37 anonim válasza:
Annak sokkal nagyobb az esélye, hogy valakik odamennek, és egyszerűen kikapják a kezedből azt a sok manit. Ha meg ellenállsz, akkor bizony
🎵 Verekedés fog lönni!
Vérben fogtok fürdeni...🎶
7/37 anonim válasza:
Ha csak emiatt mennének oda, akkor elég szánalomra méltó vagy!
Engem annyira szerettek hogy még egy boroskólára is meghívtak!
Nem ezen múlik, hanem a személyiségeden, csak jelzem!
8/37 anonim válasza:
Ha te csak így tudod felkelteni a nők figyelmét...
Elárulom hogy csak a pénzedet fogják látni, az OLYANOK! 💸💸💸👀
9/37 anonim válasza:
Nem voltam kiöltözve, lóvém se mindig volt!
10/37 anonim válasza:
Zsebtolvajok, rablók és egyéb rosszakarók azonnali prédája lennél. Csaj beszélgetne veled. Szépen kicsalna pár hasznos infót úhy hogy észre se veszed. Majd hazafele két pofonért cserébe oda is adnád a pénzt egy jó kondiban lévő fiatalembernek. Rendőrség meg pár hónap elteltével bizonyíték hjányában lezárná a nyomozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!