Ha egy szórakozóhelyen szépen felöltözve, jól kinézve 100 db húszezressel legyezőszerűen legyezem magam, akkor lehetséges hogy odajön hozzám 1-2 csaj dumálni...?
Figyelt kérdés
jan. 26. 01:54
11/56 anonim 

válasza:

Ahogy mondja 10-eske! Neki nem kell külön mondani, gondolom látott már ezt-azt! 🙂
12/56 anonim 

válasza:

Én biztosan nem mennék oda hozzád, ez leginkább szánalmas, mintsem csábító
13/56 anonim 

válasza:

Az ugye megvan, hogy vannak fizetős csajok, szóval nem kell égetned magad. Amúgy valszeg a biztiőr hamarébb odamegy hozzád dumálni, mint egy csaj.
14/56 anonim 

válasza:

Melyik diszkóba jársz tesó? :D
A szomszéd haverjának az ismeröse kérdezi. :D Piros zsigulija van, olcsón adja hajjakmeg. :D
15/56 anonim 

válasza:

Fordítsuk meg a kérdést: te mennyire örülnél hogy egy csaj csak a pénzed miatt megy oda?
16/56 anonim 

válasza:

#15: A semminél az is jobb, hidd el nekem!
17/56 anonim 

válasza:

Ahogyan már írták..Vannak kéjnők akiket 1 db 20000 forintosért megkaphatsz fél órára..Aztán nem kel bohóckodnod meg pénzel legyezgetned magadat.Az ilyen baromkodás amúgy is csak a pénzvadászokat vonzaná.Csak a lóvéd és nem te..Akkor meg mit számít neked,ha olyanhoz mész aki bevallottan k*rva?
18/56 anonim 

válasza:

Tehát el vagy hízva, kimelegszel mindentől, ezért kell legyezgetned magad télen ise, mint egy öregasszony? Nem hangzik vonzónak, és ezen 2 millió sem segít.
19/56 anonim 

válasza:

Ez így atomgáz lenne.
De egyébként nem is értem...
Anno nekem nem volt pénzem, full csóró voltam. Még csak különösebben jól se néztem ki. Mégis mindig volt barátnőm, akik közül az utolsó végül a feleségem lett.
Szerintem valami mást csinálsz nagyon rosszul.
20/56 anonim 

válasza:

Persze, aztán szépen begináznak, elmész a csajjal, kidőlsz, mire felébredsz, lesheted a pénzed. Emlékezni sem fogsz az egészre.
Már ha Lákátosék nem találnak meg előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!