Ha egy szórakozóhelyen szépen felöltözve, jól kinézve 100 db húszezressel legyezőszerűen legyezem magam, akkor lehetséges hogy odajön hozzám 1-2 csaj dumálni...?
Figyelt kérdés
tegnap 01:54
21/37 Koplárovics Béci válasza:
Ha neked egy aranyásó már a nő kategória, akkor ja. Csináld. Megjegyzem prostit ettől kevesebbért is tudsz venni egy éjszakára.
22/37 anonim válasza:
16, nem értek veled egyet. Nekem például nagyon fájt, hogy az egy darab barátom aki volt is azért barátkozott velem, mert megírtam a leckéjét.
24/37 anonim válasza:
Inkább akassz egy bicskakulcsot az E46 kulcstartójára, azzal mennőbb leszel és kisebb az esély, hogy az orkok levágják a kezedet is érte
25/37 anonim válasza:
Vigyél magaddal gáz fegyvert,ha Rám hallgatsz
26/37 anonim válasza:
Szerintem az a nőkategória akit tesztelni akarsz, inkább valami mentális beteg pszichiátria-szökevénynek nézne, és messze elkerülne.
27/37 A kérdező kommentje:
Hat akkor maradok a rosszlanyoknal. Baratnot eroltetve szerezni nem lehet, nincs ertelme feleslegesen futni a koroket.
tegnap 11:53
28/37 anonim válasza:
Az mondjuk egy jó hozzáállás. Tisztességesebb úgy hogy tiszta mindkettőtök számára mi a találkozás célja.
Prostitucióról is megvan a társadalom véleménye. De az igazi tragédia amikor pénzzel fogod meg a lányt, majd elhiteted magaddal hogy érted szeret és nem a pénzedért. Inkább a tisztességes prosti, mint a hazugságra épült kapcsolat.
29/37 A kérdező kommentje:
29-es, ez joooooo:)))))
tegnap 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!