Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » VONATON ha velem szembe ül...

VONATON ha velem szembe ül valaki és telefonozik folyamatosan azt érzem hogy engem fotóz!!!! Más is érez így??

Figyelt kérdés

akárhol utazok arármelyik országrészen, akárhol szembe ül velem valaki és telefon van a kezébe folyamast azon feszengek hogy fotóz. Már hülyének néznek mert a pulcsit a fejem elé szoktam tartani és azt hiszik sztem hogy bolond vagyok..

van esély arra hogy mindenhol fotoznak vagy videoznak engem??

tegnap 14:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
11. A legtöbb embernek már van nete, ha nőkre akarja kiverni. Ruhátlanul ráadásul.
tegnap 15:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

12

Mégis nagy port kavart a weboldal, ahol hétköznapi nőkről (magyarokról) is töltöttek fel lesi fotókat.

tegnap 16:29
 13/16 anonim ***** válasza:
50%

#11:

Mondjuk a te hülye fejedet a betonba, azt kéne.

tegnap 16:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Aha, megfordul, bár amúgy aki akar az úgyis mini kamerát használ nem telefont az még nem is látszik, bár a telefonon mókásabb mert egyből látod mit vesz fel. Nem is szeretem ha van telefon a közelben én mindet letakarom ha beszélgetünk is.
tegnap 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

3-as: azert ma mar egyre nagyobb latoszoguek a kamerak, foleg csucskategoriasokon, pl en is kitavolitok 0.6-os zoomra es nyilnak a terek, 1, 2 ezert nem is kell annyira fuggolegesen tartani, meg fuggolegesen is lehet telozni, sokan nyomjak majdnem fuggolegesben, onnan egy foto mar semmi.

8-as: nem mindenki pszichopata, bennem is mindig van félsz, szegyenerzet, bar nem kell kimutatni, es nincs baj. Egy jo segg, vekony lab, vagy szep goth csaj szemben ulve meger egy kepet. Vagy lefotozni hogy milyen idétlen divat ma, hogy a 14-20 evesek ugy oltoznek, amit mi a csoves 2000res evekben fel nem akartunk venni csoves ruhak, meg nagyanyaink se a trapezfarmert.

Ez sokaknak valasz egyben, meg az is, hogy attol meg nem leszek perverz. Amugyis a legtobb ember ő maga rakja ki a melleit, o vesz fel feszulos gatyat, azt akarja h nezzek, vagy ha igy confy neki, akkor ne erezze rosszul magat 1 fototol, videotol. Itt van ez az elterjedt meme kép is pl:

[link]

Na ezt böszme aki nem fotozza, annyira adja magat a kis gadzsi. Ettol meg nem leszek perverz, van rendes munkam, noi kollegakkal, akik birnak, van felesegem 10+ eves kapcsolattal. Nem (csak) magamnak fotozom, videozom (hatulrol seta kozben) altalaban, hanem havernak kuldom poenbol, hogy meg lehet pusztulni a varosban milyen seggek, csajok vannak.

Es nem, ehhez nem kell minikamera.

Azt sem ertem, ez miert settene barmilyen jogot, ahogy azt sem, ha rendszamtabla van evy foton, mivel ezeket mind-mind latjuk az utcan, ha mast nem magunkban gondolunk dolgokat, tarsasagban meg meg is beszeljuk, ugyanugy, mintha foto lenne. Barki lathatja az utcan. Amig nem torok be valakihez es videozom ahogy alszik, nem ertem hol sertene barmilyen szemelyisegi jogot. Vagy! Amig nem toltom fel egy AI adatbazisba, hogy azzal dolgozzon, vagy nem keresek vele penzt, vagy hirdetek egy képen vagy videón. Mit sért? Hagyjuk mar. Jo, igen. Nekem is kellemetlen lenne kicsit, hogy megorokitenek, fokeg hogy mondjuk miert? Mert szep vagyok, vagy mert annyira ronda? Vagy annyira benan oltoztem fel? Vagy annyira pacekba? Kikerul-e valahova? De ez mind azert van, amilyen normak kozt felnottunk. Miert kene erdekeljen es bantson, ha kikerul valahova es kirohognek? Kit erdekel mit gondolnak masok? - vallják sokan.

Volt, hogy azert fotoztam le ferfit, mert annyira jo volt a szettje, es nem akartam elfelejteni h kb milyen kabatot, nadragot, cipot szeretnek venni. Vagy mert annyira pacekos vokt, ilyen 80s vagy 20s still, hogy a haverommal akivel nagy Mafia2 fanok voltunk, muszaj volt megosszam, hogy mekkora mafia figura.

Sokakat azert fotoznak le, mert hasonlit valakire. Sok ilyen meme van, hires emberekhez similarity, peldaul mikor egy ausztrál festő akit nem vettek fel az egyetemre ul a metron. Vagy a magyar trollfoci oldalán, olyan felkiáltással, hogy "XY Kispestre tart". Vagy van olyan, hogy valaki 1:1-ben egy ismerosomre hasonlit, sot multkor en kaptam egy random volt csaj kollegamtol, akivel egy szot nem beszeltem, egy barbol egy videot, hogy a csavo tisztara en a pultnal. Tehat ilyenek az emberek, ilyeneket valtanak ki dolgok, arcok, biologia, ettol nem lesz egybol rossz ember valaki.

Termeszetesen nem azt mondom, hogy senki nem rossz, biztos vannak beteg emberek, sot en is talalkoztam mar olyannal, de azert nem kell mindenkire altalanositani, elitelni.

ma 07:08
 16/16 anonim ***** válasza:
15 de hát te vagy a beteg, ennél betegebb már nehezebben lesz. És igen, személyiségi jogokat sért és be lehet perelni.
ma 07:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!