Vajon előbb utóbb eltűnik a legtöbb helyről a magázódás?
Figyelt kérdés
jan. 9. 15:05
2/7 anonim 

válasza:

Remélem nem.
De amúgy szerintem semmi jele, hogy lenne ilyen folyamat.
3/7 anonim 

válasza:

Egyre jobban azt látom, hogy igen, de szerencsére több helyen mégis maradnak a határok.
4/7 anonim 

válasza:

Remélem nem, szerintem szükség van a magázódásra, elvégre vannak olyan helyzetek, kapcsolatok, amikor ez az illendő forma.
5/7 anonim 

válasza:

Salzburgban találkoztam egy sráccal (boltban), aki azért magázott (hasonló korú vagyok), mert tiszeli az ügyfeleket! amíg van, aki ezt komolyan gondolja, addig megmarad
6/7 anonim 

válasza:

Nálunk a munkahelyen amióta ott vagyok, kb 15 éven át mindenki tegeződött, és eleinte nehéz volt ebbe beleszokni. Azután pár éve megtörték azt a folyamatot, hogy mindig belülről építkezünk azért, mert a felhalmozott tudás a legnagyobb érték. Vettek fel olyan vezetőket, akik nem járták végig a termelést, a karbantartást, a minőségellenőrzést, stb, és azok magázódnak és tök rosszul esik, és utálom őket. Pláne, ha lenézik azt, aki az igazi hasznot hozza a cégnek a máshol meg nem tanulható szaktudás ismeretével! Miattuk mennek el a 10+ éves rutinú szakik, mert már a vezetőik egymást jutalmazzák a beosztottjaik teljesítményéért. Megjelent egy új faj, mintha másik bolygóról jöttek volna gyarmatosítani. Amíg a gyárigazgatóval még tegeződünk, ezekkel, mint kb rendőrökkel, magázódni kell.
7/7 anonim 

válasza:

Az összes munkahelyemen mindenki tegeződött mindenkivel,kivéve a nagyfőnököt-tulajt-,a mostani cégem az első,ahol a tulajjal is tegeződünk,és ez nekem nagyon szimpi,jóban is vagyunk.Boltokban sokszor vagyok bizonytalan,mert sokszor fiatalok letegeznek,mert 55évesen fiatalos a habitusom,tele vagyok tetkókkal+vagányul öltözködöm,de én legtöbbször Jónapottal köszönök,ha letegeznek visszategezek,ha nem,akkor marad a viszlát,de v olyan,h azt látom,h a másiknak nem esik jól,h magázódom,és nem is olyan kedves velem-általában csajok,én is az vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!