1/12 anonim válasza:
Igen (kivéve interneten). Azt gondolom, 20-25 éves kortól felfelé ez így helyes.
2/12 anonim válasza:
Ha nő és látszik rajta, hogy legalább 5-10 évvel idősebb akkor igen.
Ha tényleg fiatalos mint én (23 körüli) akkor nem.
Mondjuk ha idősebb lennék akkor már magáznám a velem egykorúakat, de itt még most ciki is lehet.
3/12 anonim válasza:
Eszemben sincs. Én is eléggé zokon venném, ha valaki lemagázna. 28 vagyok.
4/12 anonim válasza:
Attól függ milyen helyzetben találkozunk, szóval előfordul.
5/12 anonim válasza:
30 vagyok, helyzettől függ. nagyon professzionális körülmények között igen, tehát ha pl. velem egyidős orvoshoz megyek. de hétköznapibb körülmények között, pl. boltban, utcán viszont a mai világban túlzott távolságtartást, hűvös tartózkodást fejezne ki, ezért kerülöm.
6/12 anonim válasza:
23 évesen simán magázom a 18 éveseket is. Felnőttek, nem?
Mi ebben a fura?
7/12 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy 10 éve együtt tologattátok a csattogós lepkét (nem baj, ha nem ismered, akkor is), most meg lemagáznád? :D
2021. júl. 12. 12:52
8/12 anonim válasza:
#7 Igen, az ember fejlődik. Jó esetben...
10/12 anonim válasza:
Nem magázom a velem egykorúakat ,de az idősebbeket is csak akkor ha legalább 20évvel idősebb. Engem meg kiakaszt ha úgy köszönnem hogy csókolom. :) 24éves vagyok ,nem vagyok annyira öreg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!