Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » VONATON ha velem szembe ül...

VONATON ha velem szembe ül valaki és telefonozik folyamatosan azt érzem hogy engem fotóz!!!! Más is érez így??

Figyelt kérdés

akárhol utazok arármelyik országrészen, akárhol szembe ül velem valaki és telefon van a kezébe folyamast azon feszengek hogy fotóz. Már hülyének néznek mert a pulcsit a fejem elé szoktam tartani és azt hiszik sztem hogy bolond vagyok..

van esély arra hogy mindenhol fotoznak vagy videoznak engem??

ma 14:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%

Nincs esély arra, hogy mindenhol téged fotóznak.

Eléggé paranoiás vagy, nekem sose jutott eszembe, hogy mást fotózzak vagy engem fotóznának a vonaton.

ma 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
52%

Ha jol nezel ki, lehet. Én is szoktam.

Meg en is szoktam igy erezni, ha valaki olyan szogben tartja a telot, bar sztem rajtam nincs nagyon mit fotózni, csak egy atlagos srac vagyok.

Volt olyan osztalytarsam koliban, aki folyamatosan olyan hulye szogben tartotta a telot, meg ugy tartotta ket kezzel, mintha mindig fotozna, de erdekes mod tobbszor is megprobaltam rajtakapni es nem fotozott. De bagyon para volt :D

28/F

ma 14:30
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Ahhoz, hogy az arcod is a képben legyen, olyan szögben kell tartani a telefont, hogy az már feltűnő. Mert ha lefelé néz és csak a képernyőt nézik, akkor a telefon hátlapi kamerái is lefelé néznek. Ha le akarnak fényképezni, akkor a telefont a függőleges álláshoz egyre közelebb kell dönteni.

A testbeszéd is lehet árulkodó (ha valakiben van szégyenérzet, azt nehezebb rejtegetni). Azért sem lenne okos dolog másokat ilyen helyzetben fényképezni, mert azonnal konfrontálódhatsz vele és nem tud a helyzetből menekülni.

ma 14:42
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Minek fotózna bárki is a vonaton?
ma 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy emiatt vettem fel azt a szokást, hogy ha telefonozok, akkor az ujjammal eltakarom a kamerámat :D (igen, inkább törölgetem rendszeresen. Nincs baj a képeim minőségével)

Én magam nem gondolom sosem, hogy más lefotózna, de ha bárki is feszengene miattam (még ha nem is csináltam semmi rosszat), akkor ez csak egy apróság, amitől talán valaki kevésbé aggódik

ma 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
A többségnem nincs üldözési mániája, veled ellentétben!
ma 14:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha a fejed elé teszed a pulcsit, akkor tuti lefotóznak :D
ma 15:20
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

"A testbeszéd is lehet árulkodó (ha valakiben van szégyenérzet, azt nehezebb rejtegetni). "

3-as: ha valaki vonaton fotózni akar ismeretleneket, az nem érez szégyent emiatt, neki ez normális dolognak számít, nem fog feszengeni sem.

ma 15:22
 9/14 anonim ***** válasza:
18%
De mi értelme idegeneket fotózni?
ma 15:33
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Igen, megfordult már a felyemben. Alighanem a sok hírtől van, hogy percerzek fotózzák a nőket a tömegközlekedésen.
ma 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!