Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nem poénkodsz, szórakoztato...

Ha nem poénkodsz, szórakoztatod őket, akkor egy munkaközösségből, osztályközösségből vagy bármilyen közösségből ki fognak utálni?

Figyelt kérdés
A poénkodás, szórakoztatás egy kötelező jellegű szociális szabály?
ma 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem, csak bizonyos helyeken. Ahol a téves szemlélet ez ttekinti közösségformálónak. Nem az. Még véletlenül se.
ma 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Mit keresnek az egyéni életvezetési tanácsra vonatkozó igényeid a tudomány kategóriában? Nonszensz.
ma 10:22
 3/8 A kérdező kommentje:

2

Nem látom, hogy a tudományokban lenne.

ma 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Az az általános tapasztalatom, hogy igen. Sajnos ez így igaz. Ha nem vagy nagydumás, szórakoztató Humor Herold, nem vesznek be a közösségbe. Maradhatsz magadnak a társaság peremén.

Többször jártam már így. Egyik helyen maradtam csöndes, a másikon már én voltam a jófej, vicces, mosolygós. Gondolhatod, melyik helye fogadtak be jobban.

ma 14:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Baromság.

Ha úgy érzékeled, hogy így befogadnak, valójában ott is csak a helyi udvari bolond szerepét töltöd be.

Az önértékelési zavarod azt diktálja, hogy meg kell felelj a többi embernek, az a jó amit ők szeretnek stb...

Ahelyett, hogy hoznád önmagadat (ami mondjuk nem egy üres személyiség, pláne nem kaméleon) és képes lennél önamgadban tartalommal bírni...

ma 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Mi a gond a kaméleonnal? Ritkán van konfliktusom kaméleonként. Tulajdonképpen senki sem érdemli meg, hogy miatta felizgassam magam, veszekedjek.

ma 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:

6, annyi, hogy nem a saját életedet éled. És ez amúgy jól rá is mutat miért nem tudsz sehova sem beilleszkedni. Nem vagy te senki. Az emberek valakivel akarnak társasásgot. Ha azt akarják, hogy mindig nekik tetsző tükörreakciókat kapjanak, majd beszélgetnek a ChatGPT-vel.

Volt kaméleon ismerős a társaságunkban egy időben. Tudod mit tudtam meg róla? Semmit. Mindig csak azt adta ami másoknak tetsző. 5 test volt jelen, de csak 4 vélemény. AKkor mi szükség van az ötödik testre?

Majd ha elkezded a saját életedet élni, akkor majd lehetnek saját barátaid. Addig meg azzal kell beérned, hogy mások barátságainak az árnyékát veszed fel. De látható, hogy ez téged nem tesz boldoggá. Teljesen érthető módon.

A konfliktusokkal meg semmi probléma nincs. Ha két ember jelen van, ott óhatatlan, hogy legyenek súrlódások, legyenek akár szoros családtagok, akár 50 éve házasok, akár legjobb barátok évtizedek óta. Csak ott nincs súrlódás, ahol csak egy ember van.

ma 18:11
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Mi ez a véleményb*ziság?

Mindenki ugyanoda kerül, ugyanannyi értelme van mindenki életének. Feleslesges a lenezés csak butaságodat fejezed ki.

ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!