Szeptemberben leszek 10.es és sikeresen átiratkoztam a Vargába,általános szakra.De félek az osztályközösségtől hogy már nem tudok majd jól beilleszkedni. Valami jó tanácsot tudtok adni?Nem szeretnék 3 évig kiközösítet és elhuzodo lenni
Kiközösítés minden suliban előfordul sajnos és a legtöbb esetben tenni sem tudsz ellene semmit. A Varga és Verseghy pedig egyértelműen a szolnoki “elit” sulik közé tartozik, általában tele van gazdag szülők gyerekeivel akiket vagy bedugtak oda vagy esetleg tényleg a saját teljesítmény alapján kerültek be.. De anno amikor én voltam gimis inkább az előbbi volt jellemző. Ennek ellenére nem akarom leszólni a helyet, mindegyik suliról lehet mondani bőven bőven negatívat..Ex szolnoki révén illetve, mert én is szolnoki gimibe jártam hallottam érdekes dolgokat azért. Egyébként melyik suliból mentél át?
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak. Legyél mindenkivel kedves, barátságos, nyitott. Próbálj minél többet beszélgetni az új osztálytársaiddal, barátokat szerezni. Ezen kívül nem tudsz többet tenni vagy elfogadnak vagy nem. Szurkolok, hogy minden jól menjen. Esetleg ha megnyugtat vagy segít, keresd fel egy - egy leendő osztálytársad,ha esetleg már tudod kik lesznek azok. Aki szimpinek tűnik beszélgess vele még a nyáron egy keveset, hogy ne úgy menj oda, hogy senkit sem ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!