Megkérdezte hogy ki jön be, most meg nyakig benne vagyok a pácban...Kis help?😬
Hány évesek vagytok?
Nekem gyanús ez a semmiből felvétel és kérdezgetés...
Ha amúgy nem szoktatok beszélgetni, elég furcsa, hogy most meg így faggat, én se bíznék benne, hogy nem árulja el senkinek. Inkább ne mondd meg, ha nem akarod, hogy mások is megtudják az osztályban. Hiába mondod csak szóban és utána tagadod le, ha kifecsegi, valószínűleg neki hinnének.
Azt már úgyse hinné el, hogy senki, de ha ezt mondod, nem tud vele mit csinálni. De azt is mondhatod, hogy nem akarod neki elmondani, mert ezt max a legjobb barátnődnek árulnád el és utána meg ne hagyd, hogy faggasson.
Hazudj, hogy nincs. Nem ismered, nem kell tudnia róla.
Vagy azért kérdezte, mert egy haverja mondta neki, vagy tetszel neki és így próbál közeledni. A semmiből nem szokás ilyeneket kérdezni, főleg hogy előtte nem is beszéltetek.
Nekem is volt ilyen most.
3 másik fiút mondtam neki, nem tudom miért kellett, mondhattam volna hogy szerintem egyik se helyes. Aki a titkokat akarja kiszedni a másikból az rossz szándékú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!