Segítségre, legalábbis véleményre vagyok kíváncsi. Na szóval volt egy osztálytársam, aki véletlenül otthagyta a 100000ftos JBL-ét a suliban, azóta az egy tanárnál van. A volt osztálytársamat megkérdeztem, hogy nem-e kell neki, azt?
mondta de, holnap bejön érte. Ezt elmondtam a tanárnak, és nekiállt VELEM üvöltözni, hogy miért szóltam neki....Szerintetek ez normális?
Mert szerintem ez lopásnak számít...
A tanár nevelési célzattal tartotta szerintem vissza.
Amikor elhagysz egy holmidat (ráadásul értékeset) akkor normális esetben elég rosszul érint a dolog.
Ha szerencséd van és megkerül, akkor jó esetben tanulsz belőle annyit,hogy jobban figyelsz a dolgaidra.
Az osztálytársad lehet észre sem vette hogy elvesztett valamit,mire meg is került.Vagyis egy percig sem aggódott a történeten.
Ezáltal nem is valószínű,hogy tanult az esetből.
Te meg ne idegeskedj ilyen apróságon,csak jót akartál.
Köszi szépen mindenkinek!!!😊
Egyébként nagyon jó fej osztálytárs, a tanár meghát...na
Naná 4-es, nevelési célzattal visszatartotta, hátha nem tudja meg senki, hogy nála van, hát hogyne :)
Nem kell szentesíteni a tanárokat, a párom tanára pl. összetörte az iskolai laptopomat amit kölcsönadtam arra az órára. Abszolút nem volt hajlandó sehogy kárpótolni, sőt még neki állt feljebb. Szerencsém volt, hogy a suli legalább hajlandó volt benyelni a kárt, mert benne volt a szerződésemben, hogy ilyen esetekre nem terjed ki a biztosítás és a saját zsebembe kellett volna nyúlnom. Leszarta volna az a fsz.
Kérdező, ne vedd magadra, hát persze hogy üvöltözik, beszarattad azzal, hogy lebuktattad. Ez egyértelműen lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!