Hogyan barátkozzak az osztálytársaimmal?
Már 10es vagyok (előkészítővel) de még nem igazán tudok jól kijönni az osztály többségével.
Szinte egész nap két külön csoportban van az osztály. Azokkal akikkel egy csoportban vagyok egy-két kivétellel mind jóba vagyok.
Azonban az osztály másik felével nem nagyon. Ott csak nagyjából 4 emberrel szoktam beszélgetni. A többivel sajnos nem. (A legtöbb egyébként fiú)
Az a baj H szerintem nincsen semmi közös témám a másik csoportban lévőkkel, ezért elég nehéz lenne elkezdeni a beszélgetést velük.
Ti mit javasolnátok? Szerintetek már késő lenne elkezdeni velük az ismerkedést? Az baj H egy kicsit azért félek beszélni velük. Mert mi van ha kinevetnek vagy vmi hasonló dolog történne?
Egy kicsit kínos bevallani de én az úgymond nyomik közé tartozok az osztályon belül. Általában csak kis 4 fős csoportban szoktam lenni egész nap. És az órákon sem szoktam aktív lenni. Nem azt mondom H antiszociális vagyok. Tudok új emberekkel ismerkedni. Azonban a saját osztályomban mégsem sikerül. Nincs még velük a közös összhang.
Sokan azt mondták H majd a szalagavató környékén majd jobban megfogom ismerni őket de szerintem ez nem lesz igaz. Akkor is majd mindenki a saját baráti körében akar majd lenni.
Rajtam kívűl csomóan jóban vannak csoportoktól függetlenül. Én meg mint külsős nem akarok tolakodós lenni.
Tudnátok tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!