Hogy barátkozzak/ismerjem meg a leendő osztálytársaimat egyenlőre interneten?
Figyelt kérdés
Most megyek gímibe. Az osztálytársaimmal csináltunk egy beszélgetős Messenger csoportot, ahol szerveztek is egy találkozót, de en pont nyaraltam. Gólyatabor csak augusztus utolsó jet napjaba lesz. Addig elvileg még találkozunk, de lehet csak az utolsó héten mert addig mindig nem jo valakinek.
Ezt azért írtam le, hogy latszodjon hogy az élőbe találkozás nem opció :\
Szóval ha írok valakinek privatban hogyan kezdjek el beszélgetni vele? Mit kérdezzek vagy mit írjak neki?
Tényleg fogalmam sincs a köszönésen kívül 😂 alapból kb 2 barátnőmmel szoktam facen beszélgetni, nagyjából egyfolytaban
2016. júl. 29. 23:30
1/4 Givin' Answers válasza:
Úgy ahogy egy barátnőddel beszélnél. Aztán majdcsak kiderül, hogy mit szeretnek, és akkor az lesz a következő téma.
2/4 anonim válasza:
Anno mi is ilyeneket csináltunk. Suli előtti találkozás,gólyatáborban kialakultak nagy klikkek meg barátok, rá a suliban két hét után verekedés, veszekedés, mindenki utált mindenkit. Ráérsz még barátkozni, úgy is kialakul majd :D
4/4 anonim válasza:
Ja, amúgy meg szerintem sehogy. Nekem valahogy szánalmasnak tűntek anno ezek a 9. osztály előtti kísérlet a barátkozásra.. Nekem is írtak páran, és én ennek kifejezetten nem örültem. Majd összebarátkoztok élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!