Hogyan tudnám megismerni a leendő osztálytársaimat?
Figyelt kérdés
Felvettek az Aporba (Győrbe) és már nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az osztálytársaim... :/2016. júl. 6. 10:22
1/4 anonim válasza:
Úgy, hogy elmész a gólyatáborba, illetve bemész Szeptember 1-jén az iskolába.
2/4 anonim válasza:
Nálunk a suli honlapján ki szokták írni mindig a felvett osztályok névsorát, aztán onnan már könnyű akár facebookon rákeresni az emberekre. Engem több, mint az osztály fele még be is jelölt anno, szóval nem gáz ráírni egy jövendőbeli osztálytársra.
3/4 anonim válasza:
na én az Aporba járok:D és nem teszik ki a honlapra. valamikor még kitették a névsort az aulánál a faliújságra ott láthattad a neveket esetleg. ja és csak akkor van gólyatábor ha koleszos leszel
4/4 anonim válasza:
Nem kell elsietni, majd szeptember 1-jén elkezdtek ismerkedni. Valószínűleg a többiek se fogják jobban ismerni egymást mint te őket, hacsak nem együtt jöttek valahonnan. Nyugi, nem fogsz elkésni semmivel. Négy év hosszú idő, a végére kialakul ígyis-úgyis. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!