Létezik olyan chatoldal vagy alkalmazás, ahol középkorúak beszélgethetnek, ismerkedhetnek és normális, intelligens emberek is vannak fent, anélkül hogy alkalmi virtuális szexbe, vagy direkt társkeresésbe fordulna a dolog?
Figyelt kérdés
HA tud valaki ilyet ne tartsa magában :)tegnap 14:18
1/9 anonim válasza:
De miért akarsz középkorúként ismerkedni? Nincs akivel beszélgess?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, nincs kivel beszélgetnem. Legalábbis nem úgy ahogy szeretnék. Vannak barátaim, munkatársaim, és családom, de mégis azt érzem, hogy beszűkültek a kapcsolataim és a napi mókuskerékben nincs lehetőségem új emberekkel megismerkedni és inspiráló, érdekes beszélgetéseket folytatni. Egyszerűbb lenne egy ismeretlennel, főleg hogy az ismerőseimmel nem feltétlenül akarom megosztani a legbensőbb gondolataimat. Szerencsés esetben ebben a férjem lehetne a partnerem, de sajnos érzelmileg elfejlődtünk egymás mellől. Marad a napi rutin, nincs valódi kommunikáció és hiába próbálok ezen változtatni. Borítani nem akarok, de vágyok arra hogy más férfiakkal beszélgessek, mert velük másképp lehet mint a barátnőimmel. Lehet hogy furcsa, de ez van.
tegnap 15:11
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nagyon naív vagyok és ilyen nem létezik, de gondoltam egy próbát megér. :)
tegnap 15:12
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Remélem ez jólesett :) Az is egy lehetőség, de nem arra amire én gondoltam :) Amúgy csak megjegyezném, hogy jó pszichológust találni baromi nehéz. Szerintem nehezebb mint beszélgetőpartnert:)
tegnap 15:18
6/9 anonim válasza:
Vékony jégen táncolsz, de ezt biztosan te is tudod. Jól átgondoltad? Gyökerestől megváltozhat az egész életed, ha ebbe belekezdesz. És nem tudni előre, hogy milyen irányba. Lehet, hogy minden jobb lesz, de az is lehet, hogy minden borul. Pfúúúhh, nem tudom, hogy én mernék-e ilyen bátor lenni. (Vagy ennyire "reménytelen". /Értsd jól./) A kérdésed és a kommented eszméletlen izgalmas, millió kérdést felvet. Kívánom neked, hogy találd meg a válaszaidat és a lehetőségeidet! A boldogságodat és önmagad.
F
7/9 anonim válasza:
De te erre gondolsz.
Senki halandónak nem kötelessége veled lelkizni ingyen, ismeretlenül. Pont, hogy pszichológussal lehet beszélgetni. "Rendes" emberből hiányzik az értő figyelem. Plusz neki is van milliónyi dolga, élete.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, hogy érzékeny a téma, de mivel hiába próbálok a férjemhez kapcsolódni és bármilyen mélyebb szintű beszélgetést, kommunikációt kezdeményezni a napi rutinon kívül, így feladtam. Lehet, hogy benne van a kapuzárási pánik is, de nem szeretnék még elveszni a bevásárlólista, hova kell vinni a gyereket és a befizetted-e a csekket témák Bermuda-háromszögében. Szeretném újra érezni, hogy milyen egy valóban izgalmas, érdekes, pezsdítő, akár kihívást jelentő beszélgetés, amikor érdekel a másik és te is érdekled őt, nem feltétlen fizikai értelemben. Köszönöm a hozzászólásod! Visszaadja a hitem, hogy vannak akik képesek értelmezni és átgondolni egy kérdést, sőt meglátni a mögöttes tartalmat. Az hogy elgondolkodtál rajta már jól esik. :) Külön köszönöm a jókívánságokat. Lesz ami lesz, néha vállalni kell egy kis kockázatot, hogy jó dolgok történjenek velünk.
tegnap 15:46
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves hetes válaszoló. Nem kértem senkitől hogy ingyen lelkizzen velem. Csak feltettem egy kérdést, hogy tud-e valaki olyan felületről, ahol hasonló problémával küzdő, beszélgetni vágyó emberek lehetnek. Eskü senkit nem fogok odaláncolni a képernyő elé és erőszakkal a lelki életemmel bombázni napi 24 órában. Mellesleg nem a lelkemről szeretnék beszélgetni. Millió téma van a világban ami kibeszélésre várna.
tegnap 15:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!