Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tudtam volna valamit tenni?

Tudtam volna valamit tenni?

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza az egyetemről. Az egyetem és a buszmegálló között van egy 20-25 perces út gyalog. Az út egy korház melett halad el.

Én mentem az úton és hallom, hogy a korház előtt egy női hang torkaszadtából üvölti, hogy "ANYA!!". Olyan hangosan üvöltött hogy még azok az emberek is hallották, akik bő 100 méterre voltak tőle. Visszafordultam, hogy mi történt. Hátha tudok segíteni,de én nem láttam semmit. Mire odértem, már a nő nem üvöltött. Nem tudom, hogy mi történt és kicsit bűntudatom van, hogy akár segíthettem is volna.

tegnap 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Nem gondolom, hogy kellene bűntudatot érezni...

A leírás alapján fiatal lehetett, késő kamasz vagy fiatal 20-as... Nem lehet, hogy a korházban volt valami, számára félelmetes vagy fájdalmas beavatkozás?

tegnap 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kelljen ilyen miatt bűntudatod legyen. A szándék megvolt, hogy segíts, hisz írtad is, hogy visszafordultál, odamentél.
tegnap 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kétesélyes a játszma: 1, Ha van önbizalma az embernek, akkor egy ilyen helyzetben odamegy az ember, megkérdezi tőle, hogy esetleg segíthetek-e? Ha nem, akkor ennyi. Viszont: 2, Lehet, hogy egy "fedélzeti problémás egyénbe" futottál volna bele, aki kiszámíthatatlan.

A kórházak területén szoktak lenni általában (de nem mindenhol) biztonsági őrök, így esetleg ők léphettek volna.

tegnap 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!