Mit tudok tenni, ha nem tudtam szakosodni?
Figyelt kérdés
Most leszek harmadéves egyetemen, tehát előző félév végén kellett volna szakot választanom, de sajnos sok tárgyamat nem sikerült teljesítenem, így nem lett meg az a 100 kredit ami szükséges volt hozzá. Most természetesen újra próbálom a tárgyakat amik nem lettek meg, de kesőbb ugye lesz még lehetőségem szakot választani ugye?aug. 11. 19:17
1/6 anonim válasza:
Mondjuk harmadévesen azért már elvárható, hogy az embernek sejtése legyen arról, minden intézmény más és más.
Szóval: hol???
2/6 anonim válasza:
Az elsőt még kiegészíteném azzal, hogy ezt miért itt kérdezed az adott egyetem TO-ja helyett?
4/6 anonim válasza:
A specializációk, ha léteznek az adott szakon, mindenképpen kötelezően választandók, még akkor is, ha az adott egyetemen csak egy specializáció létezik. Úgyhogy nem úszhatod meg a specializáció választását; enélkül el sem juthatsz a diplomáig.
5/6 A kérdező kommentje:
Debreceni Egyetem
Tudom, hogy kötelező választani, nem is akartam megúszni, pont ez a baj hogy kell hozzá egy adott kredit, amit nekem nem sikerült elérnem
A 3.-asnak pedig: nem szoktam bulizni:)
aug. 15. 23:13
6/6 anonim válasza:
#5: Azért írtam, hogy nem úszhatod meg, mert előbb-utóbb mindenkinek kell specializációt választania, a te esetedben egy későbbi félévben. Máskülönben kénytelenek lennének kirúgni mindenkit, akinek lassabb az előmenetele, hiszen diplomát nem kaphat specializáció nélkül. Ilyen sehol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!