Rosszul gondolom hogy a facebook egy színjáték?
Figyelt kérdés
Fényezik magukat az emberek a profiljukon,írogatnak köszöntést,lájkolják azt is akit utálnak,meg maguknak gyűjtik a lájkokat...A valóság meg teljesen más,szép családi képek mögött veszekedés,megcsalás,anyagi dolgok mögött jemény hitelek.Hányinger az egész...jan. 7. 21:29
1/14 anonim válasza:
Jól látod. Sokan gondolják így, vannak akik tudják de mégis részt vesznek a játékban és vannak olyanok mint te is aki tudja, hogy mi van a színfalak mögött és ebben nem hajlandó résztvenni.
2/14 anonim válasza:
Ne általánosíts. Nincs az ismerőseim között olyan, akit utálok. Mindenkinek nehéz az élet, meg lehetnek anyagi gondjai, az még nem jelenti, hogy nem lehet egy örömteli pillanata sem az életben. Amúgy nem kötelező belépni, minek nézegeted?
3/14 anonim válasza:
Ennyi erővel bemész reggel a munkahelyre és ott is előadod, hogy jó volt a hétvége stb. Ott sem arról fogsz mesélni, hogy milyen szar az életed. Semmi különbség.
4/14 A kérdező kommentje:
Egy undormány az egész facebook,pár értelmes csoportot miatt vagyok fent.
jan. 7. 21:41
6/14 anonim válasza:
Akkor a többi részét ne nézegesd. A csoportokban amúgy ugyanolyan színjáték megy.
"Anyagi dolgok mögött kemény hitelek" - ez az élet, te az életet utálod.
7/14 anonim válasza:
Nem egy facebookos ilyen bejegyzést láttam már, amilyet te is írsz, hogy mindenki boldog közben meg utálják egymást. Ismerem is őket, láttam mit művelnek egymással. Megértelek. De ezt engedd el. A látszat mindig is fontos volt az embereknek, de ez a közösségi felületekkel vált egyre népszerűbbé. Most régen is mutatni akarták az emberek, hogy jól élnek, hogy van kocsi a garázsba, nem meséltek az otthoni bajukról, csak ez most élesebbe megy. A lényeg, hogy nem kell neked is beállni a sorba ha nem te vagy. Ha valakinek örömöt okoz, a like-ok száma, legyen. Sokan nem gondolnak bele, hogy míg odafenn likeokat kapnak, azoktól is akil még az utcán sem hajlandóak visszaköszönni. Na, kb ennyire vedd ezt komolynak és ennyire zavarjon.
8/14 anonim válasza:
Abszolút ilyen. Én inkább minimálisra fogom benne a szereplést, pont ezért.
9/14 anonim válasza:
Én volt, hogy lájkoltam olyan ismerősnél, aki az utcán nem köszönt, mert ez az én érzéseimet felé nem befolyásolta, én örültem, hogy boldognak látszik a képen.
10/14 anonim válasza:
Színház az egész világ. A Gyakori ilyen szempontból sokkal jobb, hiszen itt mindenki igazat mond. Ugye?
#9 Szó szerint ugyanez történt velem is. Egy pillanatra azt hittem, hogy én írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!