Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha az olyan férfi aki prostizi...

Ha az olyan férfi aki prostizik nem érdemel rendes nőt, akkor az olyan nő meg nem érdemel rendes férfit akin átment a fél város?

Figyelt kérdés
tegnap 14:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Az élet egyáltalán nem igazságos és amit írtál, egyáltalán nem érdem kérdése. Előfordul, hogy a prostikhoz járó pasi végül kifog egy rendes nőt és fordítva is lehetséges. Az emberek változnak.
tegnap 14:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Én a társadalmi oldalát kérdeztem a dolognak.
tegnap 14:27
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Én nem itélem el azokat a férfiakat akik prostikhoz járnak, inkább mint szűz lányokat szédítsenek
tegnap 14:27
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
Milyen társadalmi oldalát? Szerinted plakátokon hirdetik magukról a pasik és a nők, hogy én prostikhoz járok, vagy a fél város átment már rajtam?!
tegnap 14:32
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
A házasságok kb. 80 %-ában a felek megcsalják egymást egyszer, vagy többször. A társkeresők tele vannak olyanokkal, akiknek állandó párja van és mellette keresnek nőt, vagy férfit. Most akkor melyik elítélendőbb? Amit kiírtál, vagy ez?
tegnap 14:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Ez a 80% honnan jött? Nyilván a megcsalás a legrosszabb.
tegnap 14:36
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem érdemel semmit és senkit, nem érdem kérdése. A prostizós pasinak is lehet nője, így a másik eset is előfordulhat.
tegnap 14:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert a prostizásban nem az a gond, hogy valakinek sok a partnere, hanem az, hogy számára a szex üzlet.

Ettől persze van, akinek gond az, ha valakinek sok partnere volt már és ez teljesen rendben is van. Mindenki úgy válogat, ahogy akar.

tegnap 14:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy írod mintha a férfiaknak nem lenne semmi baja az olyan nőkkel, akiknek volt élete. Ez a LEGNAGYOBB bajuk, csak arról tudnak panaszkodni, hogy juuuj hát hány férfival fekszenek le a nők. Van is az ilyenekre vagy egy tucat degradáló nevük, míg a prostizó férfiakra egy igazi sincs.

Plusz két olyan dolgot hasonlítasz össze amiben alig van metszéspont.

Fizetni azért hogy kibéreld egy nő testét teljesen más, mint élvezetből és őszinte vonzalomból lefeküdni emberekkel.

Akkor már hasonlítsd a tipikus, minden héten mással szexelő pávva pasikat az ilyen nőkhöz.

És egyénenként változó hogy kinek mi fér bele a potenciális társa múltjába. Azt is el kell fogadni hogy igenis vannak kétes moralitású dolgok.

Az, hogy számodra a nemiség úgy is élvezetes, hogy egy tranzakció az egész, és csak egy kuncsaftja vagy egy olyan prostinak aki amúgy nem akarna lefeküdni veled, az egy ilyen kétes dolog. Ez van..?

tegnap 14:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az olyan férfi aki prostizik nem érdemel rendes nőt"

Egyáltalán ki állít ilyet?

Meg érted a különbséget aközött, hogy fizetsz, talán egy stricihez megy a pénz, és hogy valaki saját öröméből szexel?

tegnap 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!