Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert hal ki a varos (BP vagy...

Miert hal ki a varos (BP vagy mas) hetvegen? Alig vannak.

Figyelt kérdés
Mindenki passziv, legtobb ember otthon van kajalnak sorozatoznak esetleg kefelnek, csak alszanak, felebren vannak hetvegen? csak azert kerdezem mert en is dolgozok de en ki szoktam menni csak az a vege hogy haverjaim mind lemondjak, hogy "ma nem man" meg ilyesmi. Mi van ma? Meg holnap hogy senki nem er ra es otthon vannak?

okt. 19. 10:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
penteken meg fent vannak hajnali 5 ig pokerezni meg erkelyen kefelni megint, buli..
okt. 19. 10:31
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudok erről hivatalos statisztikát, de a negyed város hazamegy ilyenkor vidékre, csomó olyan kollégám volt, akiről tudom hogy péntek délután már úton van haza, főleg a fiatalabbakra igaz ez persze.
okt. 19. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Melyik kerület?
okt. 19. 10:56
 4/12 A kérdező kommentje:

3 az most nem szamit igazan, egesz bp.

Amugy aki mondana hogy tele a varos pedig kavezoban ulnek meg ilyenek, azok nagy resze turistak. A magyarok alig vannak. Egyedul talan a c-k akik ... mittom en mit csinalnak.

okt. 19. 11:04
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Igazándiból ilyenkor nagyon sokan elmennek rokonokhoz, barátokhoz. Jelentős rész vidékre. Vidékiek meg nem jönnek.fel annyian pestre, mint ahány pesti megy le vidékre.

Kikapcsolódás, ennyi.

okt. 19. 11:06
 6/12 A kérdező kommentje:

2

igen ezt eszre vettem, de ennyien.. ennyi egyetem van bp-n oke de mind hazamegy? 2 napra. hat ertem en, de mivel jobb? En is kimehetnek nagyanyamhoz minden hetvegen, de minek. Van itthon kaja meg minden. Raadasul akkor minek fizetni alberletet mert kb 1 honap alatt 8 nap elmegy arra hogy hazamegy. Gondolom szulok vagy nemtom de ez fix hogy nem egyetemistak tomkelege. Inkabb ja elmennek wellness, masnaposag meg sutogetnek otthon nem tudom. Azt mondjuk sejtem hogy a nagybevasarlas azt ugy zajlik majdnem egesz nap mint a darazsak.

okt. 19. 11:08
 7/12 A kérdező kommentje:

5

amugy ja igazad van, de ismerek pont ellentetes videkit aki sokha nem megy haza max 1 honapban 1x vagy 2 havonta 1x. Szerintem a legtobb az ilyen, otthon vannak aztan alszanak, mozi, tv, sorozat, kikapcsolodas, sutogetes meg ja. hat csak kivancsi vagyok. De a vasarnap az brutalis. Ott total kihal minden. Nagybevasarlas vege, hazajonni aki videkrol jon az kb delutan - este fele, aki otthon volt meg van az meg mindig. Full kihalt. Eleg kemeny. De a turistak meg a szlavokat hallom igazabol. Most nem tudom oroszok-e vagy Ukranok akik a babakocsit toljak itthon, gyanum az ukranok, mar egyebkent tenyleg ok tomik tele a hetvegeket, mas szokasok stb.

okt. 19. 11:12
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az infláció miatt, mivel rohadt drága minden, nem az van, hogy na akkor minden hétvégén program, brunch, mozi, buli stb, hanem mindenki max 1-2x megy el egy hónapban, aki szarabbul él az annyiszor sem. Kevés cég emel jelentősen, a többség max 10% vagy annyi se, ehhez képest a boltokban a kaják meg 150%-ot drágultak a pár évvel ezelőttihez képest, szóval a hétvégi program árát elkölti az ember a boltban.🤷‍♀️
okt. 19. 12:05
 9/12 A kérdező kommentje:

8

Hat ja, ezzel egyetertek. csak a gond az, hogyha behozzuk,hogy tavaly meg 2 - 5 eve mennyibe kerultek az elelmiszerek, szorakozas stb.. az mar.. politika rovatba kerul aztan indul a buli ingyen raadasul itt :).

De egyebkent ismerosom kap szep kartyat azon van havi ~50 vagy 100 ezer osszeg nem tudom, lehet tobb, nem kerdeztem ra, de azon szoktak bevasarolni. Peldaul. Es akkor a nyers penz ott lebeg es el tudnak menni ide oda, meguszva egy bevasarlast ami kb. 2 fore 2 keresettel elegge nyugalmas eletvitel, es nem is keresnek egetveroen, csak az egyik.

Egyik sem panaszkodik anyagilag. Kb. 6 havonta megy fogorvoshoz (aztan heti parszor) na az finom osszeg maganba, de ebbe ugye szulok beszallnak (sok szulo meg nyilvan a regi gondolkodast kivanjak kovetni es mai napig elvarni, hogy a gyerek segitse, adjon pluszt a szulonek, de ma mar teljesen forditva van a helyzet es a szulonek kell meg mindig ~30 - 35 evesen tamogatni penzzel a "gyereket"), szoval.. aki megteheti az ja, ahogy irtad "aki szarabbul el" az valoban nem teheti meg. De volt nekik fizu emeles is ev elejen, szoval, fenylik a jovo elottuk. A legnagyobb baj az, hogy sokat kakil a macska, erre sokat panaszkodik. :) Hat igen picit irigylem, mert en ezt nem tehetem meg, nem lustasag, mas miatt.

okt. 19. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Pénteki buli miatt másnaposak vagy otthon isznak, lazulnak.
okt. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!