Miert hal ki a varos (BP vagy mas) hetvegen? Alig vannak.
3 az most nem szamit igazan, egesz bp.
Amugy aki mondana hogy tele a varos pedig kavezoban ulnek meg ilyenek, azok nagy resze turistak. A magyarok alig vannak. Egyedul talan a c-k akik ... mittom en mit csinalnak.
Igazándiból ilyenkor nagyon sokan elmennek rokonokhoz, barátokhoz. Jelentős rész vidékre. Vidékiek meg nem jönnek.fel annyian pestre, mint ahány pesti megy le vidékre.
Kikapcsolódás, ennyi.
2
igen ezt eszre vettem, de ennyien.. ennyi egyetem van bp-n oke de mind hazamegy? 2 napra. hat ertem en, de mivel jobb? En is kimehetnek nagyanyamhoz minden hetvegen, de minek. Van itthon kaja meg minden. Raadasul akkor minek fizetni alberletet mert kb 1 honap alatt 8 nap elmegy arra hogy hazamegy. Gondolom szulok vagy nemtom de ez fix hogy nem egyetemistak tomkelege. Inkabb ja elmennek wellness, masnaposag meg sutogetnek otthon nem tudom. Azt mondjuk sejtem hogy a nagybevasarlas azt ugy zajlik majdnem egesz nap mint a darazsak.
5
amugy ja igazad van, de ismerek pont ellentetes videkit aki sokha nem megy haza max 1 honapban 1x vagy 2 havonta 1x. Szerintem a legtobb az ilyen, otthon vannak aztan alszanak, mozi, tv, sorozat, kikapcsolodas, sutogetes meg ja. hat csak kivancsi vagyok. De a vasarnap az brutalis. Ott total kihal minden. Nagybevasarlas vege, hazajonni aki videkrol jon az kb delutan - este fele, aki otthon volt meg van az meg mindig. Full kihalt. Eleg kemeny. De a turistak meg a szlavokat hallom igazabol. Most nem tudom oroszok-e vagy Ukranok akik a babakocsit toljak itthon, gyanum az ukranok, mar egyebkent tenyleg ok tomik tele a hetvegeket, mas szokasok stb.
8
Hat ja, ezzel egyetertek. csak a gond az, hogyha behozzuk,hogy tavaly meg 2 - 5 eve mennyibe kerultek az elelmiszerek, szorakozas stb.. az mar.. politika rovatba kerul aztan indul a buli ingyen raadasul itt :).
De egyebkent ismerosom kap szep kartyat azon van havi ~50 vagy 100 ezer osszeg nem tudom, lehet tobb, nem kerdeztem ra, de azon szoktak bevasarolni. Peldaul. Es akkor a nyers penz ott lebeg es el tudnak menni ide oda, meguszva egy bevasarlast ami kb. 2 fore 2 keresettel elegge nyugalmas eletvitel, es nem is keresnek egetveroen, csak az egyik.
Egyik sem panaszkodik anyagilag. Kb. 6 havonta megy fogorvoshoz (aztan heti parszor) na az finom osszeg maganba, de ebbe ugye szulok beszallnak (sok szulo meg nyilvan a regi gondolkodast kivanjak kovetni es mai napig elvarni, hogy a gyerek segitse, adjon pluszt a szulonek, de ma mar teljesen forditva van a helyzet es a szulonek kell meg mindig ~30 - 35 evesen tamogatni penzzel a "gyereket"), szoval.. aki megteheti az ja, ahogy irtad "aki szarabbul el" az valoban nem teheti meg. De volt nekik fizu emeles is ev elejen, szoval, fenylik a jovo elottuk. A legnagyobb baj az, hogy sokat kakil a macska, erre sokat panaszkodik. :) Hat igen picit irigylem, mert en ezt nem tehetem meg, nem lustasag, mas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!