Az emberek miert kelnek fel hètvégén 6-7-kor? Nyüzsög a vàros.mit lehet reggel hètvègén csinalni?hova mennek?kinek tekefonalnak?
Figyelt kérdés
Ti mit csinàltok regge 6 - 7-töl amiert van ertelme felkelni koràn?#hètvége reggeli programok
2020. szept. 12. 08:22
1/29 anonim válasza:
Van egy 10 hónapos lányom. Őt nem érdekli hogy hétvége van. Most már ha aludna 9-ig, akkor sem tudnék 6 után aludni.
2/29 anonim válasza:
Nem voltam/lennék egy korán kelő típus, de hétköznap hamar kerülök ágyba (10 fele) és 11kor már alszok. Ma arra keltem fel, hogy apám pakol és nem bírtam visszaaludni, 7.12 óta fenn vagyok és éjfélnél előbb nem fogok ágyba kerülni...
5/29 A kérdező kommentje:
Ez nem lustasag utolso.
Nekem nem ad elég adrenalint/izgalmat az pl, hogy takaritsak pakoljak es ilyenek miatt besozva kipattanjak az àgybol
2020. szept. 12. 08:52
6/29 anonim válasza:
Nem mindenki olyan szerencsés hogy pihenhet a hétvégén. A szüleim sokszor szombat/vasárnap is dolgoznak, nem délben kelnek. Én pl szombaton dolgoztam egy időbeb, utána szintén szombaton suliba jártam. Nem volt délben kelés.
7/29 anonim válasza:
Takarítani nem is az adrenalin meg az izgalom miatt szoktak:DEgyébként szeretem korán letudni a boltot mielõtt nagy lesz a forgalom.
8/29 A kérdező kommentje:
Jah akkor kènyszerböl kel a többség magyaràn?
En meg azt hittem, baratok vagy programok összejövetelek vannak.
2020. szept. 12. 08:57
9/29 anonim válasza:
Mibõl jött le hogy kényszerbõl kellnek? Persze ha dolgozok hétvégén akkor tényleg kényszer de az hogy szeretek korán kelni és különbözõ hasznosabb dologgal elütni az idõt ahelyett hogy az ágyban döglök az nem kényszer.Ha olyanom van vagy aludnék még akkor természetesen tovább alszok. De túl aludni sem szeretem magam.
10/29 A kérdező kommentje:
7 felkelesröl van szo.
En nem birnam ugy kezdeni a hetföt hogy a hetvegemen csak pakoltam föztem mostam takaritottam maszekoltam csak.
Nekem ennel többet jelent az élet kicsivel.
Ha pl meg van beszelve egy progi akkor erzem ugy hogy van ertelme a napnak egyaltalan.
Megtehetnem hogy felkelek 6 kor. Nem esne nehezemre!
Csak nincs ami megmozgasson.
2020. szept. 12. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!