Az emberek miert kelnek fel hètvégén 6-7-kor? Nyüzsög a vàros.mit lehet reggel hètvègén csinalni?hova mennek?kinek tekefonalnak?
Vannak pacsirta meg bagoly tipusok,ne foglalkozz ezzel,felesleges. En is inkabb alszok delig ha mar egész heten koran kell kelnem,igaz h a fel nap elmegy de cserebe ott az ejszaka hetvegen. Hazimelo ha elveszi a hetvegem en is ruhellem. Főleg a bevasarlas fozes ami naponta sok idot elvesz. Pakolas eredménye tart kb fél napig utana az iroasztalom megint tele van mindennel,kremek papirok ruhak mindenfele..
A korankeles miatt van ez,ha kialszom magam mindig rendet csinalok.
Anyu pl általában nem tud tovább aludni ötnél, mert hallatszik a vonat. Plusz ő korán szeret elaludni ilyen nyolc-kilenc között. Ráadásul így nem kell a boltban sorban állnia.
Én csak akkor kelek fel hétkor, ha piacra megyek vasárnap, vagy ha valami olyan dolgok van, ami időhöz igazodik
Ertsd jol.csak pelda volt es nem konkretum.
Annak is elmegy a fel napja aki boltba megy vagy mos föz takarit meg ezer féle hasonlo "semmit" csinal
Szoval nem ugy élnek az emberek mintha ez lenne az "egyetlen" napjuk hètvégén.
En ugy szeretnék viszont élni hètvégén. Azt hittem màsok is.
Abbol, hogy nyüzsgèst lattam reggel. De akkor csak az egyik lement a boltba kenyérért, a masik meg levitte a szemetet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!