Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miert kelnek fel...

Az emberek miert kelnek fel hètvégén 6-7-kor? Nyüzsög a vàros.mit lehet reggel hètvègén csinalni?hova mennek?kinek tekefonalnak?

Figyelt kérdés
Ti mit csinàltok regge 6 - 7-töl amiert van ertelme felkelni koràn?

#hètvége reggeli programok
2020. szept. 12. 08:22
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Mindjart mas lenne ha pl reggel 8 kor indulunk valahova. Vizisielni vagy barmi. Akkor reggel 6 kor màr ragyogna a lakàs is.
2020. szept. 12. 09:21
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek korán kelni hétvégén.

Idén költöztünk be az otthonunkba, mindig van tennivaló és biztos fura, de szeretek takarítani, pakolni is. Imádok a kertben lenni, erre a legjobb időszak a kora reggel, mielőtt meleg lenne.

De nyilván a házimunka mellett is van egy csomó dolgom, programokra megyünk a férjemmel, a hobbimmal foglalkozom. Nekem fura lenne 9-kor kelni, akkor úgy érezném, hogy elment a fél délelőttöm.

2020. szept. 12. 09:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem kelek ilyen korán hétvégén, de ha mégis:

1. Nyár van, és később túl meleg van a futáshoz.

2. Túrázni megyünk messzire. Ilyenkor még olyan is van, hogy 4 előtt kelünk, és 9-re már Ausztriában vagyunk egy hegy lábábál.

2020. szept. 12. 09:34
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy álmodozó gyerek vagy ezek szerint. Ez legyen a legnagyobb gondod az életben.
2020. szept. 12. 09:46
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem àlmodozo vagyok. Csak szeretném kihasznàlni a hétvégèket, ha màr hètvége.
2020. szept. 12. 10:15
 16/29 A kérdező kommentje:
Es reggelekre nincsenek programjaim(a takarotast stb en nem annak hivom). Es szeretném ha lenne. Ezert is érdekelt màsok miket csinàlhatnak.
2020. szept. 12. 10:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudod nem mindenkinek jelenti a hétvége ugyanazt, rengeteg ember dolgozik hétvégén is, máskülönben ki szolgálna ki a boltban, étteremben, moziban stb.?
2020. szept. 12. 10:27
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Unokáznak, másokat ieegesítenek, nem tudnak aludni.
2020. szept. 12. 10:42
 19/29 A kérdező kommentje:

Exem is maszekolt(hegesztö).tudom hogy vannak akik dolgoznak. Azaz nincs hètvégéjük.neki meg is érte a több szàzezer plusz ezert. En sajnalom erre az idöm. Mert nekem nincs több szazerer pluszom pàr hetvegeböl.

Hetközben en elvégzek mindent, a haztartast is melot is, a hétvége kötetlenül nekem többet jelent annal, hogy "elpazaroljam" ilyenekre. Direkt a het közben keszülök a hétvégèkre hogy ne maradjon ne gyüljön fel semmi.ne ezzel teljen màr el.

Csak reggel kinezve amit lattam:

-kisbolt elött trècselnek

-màsvalaki telefonàl

-valaki kocsiba szàll be valakivel

-mennek a setarepülök

Es kivancsi voltam csak mi izgalmas dolgai lehetnek reggelente màsoknak, ami nekem nincs sajnos.

2020. szept. 12. 11:01
 20/29 anonim ***** válasza:
4 es, apad fszat
2020. szept. 12. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!