Az emberek miert kelnek fel hètvégén 6-7-kor? Nyüzsög a vàros.mit lehet reggel hètvègén csinalni?hova mennek?kinek tekefonalnak?
Én szeretek korán kelni hétvégén.
Idén költöztünk be az otthonunkba, mindig van tennivaló és biztos fura, de szeretek takarítani, pakolni is. Imádok a kertben lenni, erre a legjobb időszak a kora reggel, mielőtt meleg lenne.
De nyilván a házimunka mellett is van egy csomó dolgom, programokra megyünk a férjemmel, a hobbimmal foglalkozom. Nekem fura lenne 9-kor kelni, akkor úgy érezném, hogy elment a fél délelőttöm.
Általában nem kelek ilyen korán hétvégén, de ha mégis:
1. Nyár van, és később túl meleg van a futáshoz.
2. Túrázni megyünk messzire. Ilyenkor még olyan is van, hogy 4 előtt kelünk, és 9-re már Ausztriában vagyunk egy hegy lábábál.
Exem is maszekolt(hegesztö).tudom hogy vannak akik dolgoznak. Azaz nincs hètvégéjük.neki meg is érte a több szàzezer plusz ezert. En sajnalom erre az idöm. Mert nekem nincs több szazerer pluszom pàr hetvegeböl.
Hetközben en elvégzek mindent, a haztartast is melot is, a hétvége kötetlenül nekem többet jelent annal, hogy "elpazaroljam" ilyenekre. Direkt a het közben keszülök a hétvégèkre hogy ne maradjon ne gyüljön fel semmi.ne ezzel teljen màr el.
Csak reggel kinezve amit lattam:
-kisbolt elött trècselnek
-màsvalaki telefonàl
-valaki kocsiba szàll be valakivel
-mennek a setarepülök
Es kivancsi voltam csak mi izgalmas dolgai lehetnek reggelente màsoknak, ami nekem nincs sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!