Ha az olyan férfi aki prostizik nem érdemel rendes nőt, akkor az olyan nő meg nem érdemel rendes férfit akin átment a fél város?
Figyelt kérdés
jan. 7. 14:20
11/18 anonim válasza:
Én egyik "nem érdemel..." kezdetű mondattal sem értek egyet, de ez a két dolog nincs párhuzamban.
A nő, "akin átment a fél város" annyit követett el, hogy könnyen veszi a szexet, és nem túl szemérmes. A prostizó férfi viszont konkréten megveszi magának a szexet, mint egy kiló lisztet.
12/18 A kérdező kommentje:
Azok a férfiak akik az átment a félváros hölgyel szexeltek, még annyit sem fizettek a szexért, mintha prostihoz mentek volna. Jártam discoba, ilyen hölgyeknél 2-5 ital a tarifa.
jan. 7. 16:12
13/18 anonim válasza:
"Azok a férfiak akik az átment a félváros hölgyel szexeltek, még annyit sem fizettek a szexért, mintha prostihoz mentek volna"
És ez hogyan kapcsolódik a témához?
14/18 anonim válasza:
"Azok a férfiak akik az átment a félváros hölgyel szexeltek, még annyit sem fizettek a szexért, mintha prostihoz mentek volna. Jártam discoba, ilyen hölgyeknél 2-5 ital a tarifa"
Nem az ára a lényeg, te nagyon okos, hanem a mentalitás.
15/18 A kérdező kommentje:
Prostinál odaadod a pénzt és mindketten tudjátok, hogy mi lesz a dologból. A másiknál meg kihasználsz valakit. Ugyan melyik a jobb mentalitás?
jan. 7. 19:10
16/18 anonim válasza:
#15, értjük, csak még mindig semmi köze a témához. Én annyit mondtam, hogy r.banckodni, meg k.rvázni nem párhuzamosak egymással. Erre te belökted, hogy a diszkós r.bancok olcsóbbak, mint a hivatásos k.rvák.
17/18 A kérdező kommentje:
A társadalom szemében az egyik jobban elítélendő, mint a másik, pedig saját magán kívül senkinek nem árt vele senki.
jan. 7. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!