Otto.de oldal vélemény, mennyire kamu?
Itthon voltak a németországi rokonok és anyám berendelt minden szart arról az oldalról, hogy ők majd hozzák neki. Mert hogy 60-70 % akció, 310 euró lenne, de most csak 109, aztán megnéztem itthon is meg tudta volna rendelni ugyanazt 40-ért.
Nem ismerem, de ezek amúgy itthon simán vásárlók megtévesztése lenne, hogy ráírnak háromszoros árat, aztán eladják "hatalmas" akcióval.
Végülis annyira nem fizetett rá, de jól sem járt egy fillérrel sem.
Amazont ismerem, onnan szoknak ismerőseim rendelni, ott sem ezek az árak vannak és ott valós akciók is szoktak lenni. Ezek után sok jót nem nézek ki abból az oldalból. Biztos sokan vannak itt is, akik kint élnek, vélemények sem túl jók. Emag alatt van jóval.
Kamunak nem kamu. Tulajdonképpen csak egy kerskedelmi felület sok gyártó és a vevők közt.
Volt jó és rossz tapasztalatom is. Vettem náluk porszívót, azzal nem jártam rosszul ruhát cipőt is vettünk. A cipőnél volt egy olyan esetünk, hogy megrendeltük, pármo meg megtalálta a cipőt a gyártó onlineshopjában fele áron kifutó termékkent, de ez nem jelentett semmit, mert azok már csak ilyen extrém méretek voltak...
Mindig érdemes megnézni adott terméket máshol is, néha jól jársz, héha meg drágábbak.
Mivel nagy cég, nagy hálózat, sokszor nem tudja a jobb kéz, mint csinál a bal:
A porszívónál gondoltam a munkhelyem mellett van egy barkácsáruház, mint átvételi pont megadva. Bejelöltem.
A baki az volt, hogy 10-kor nyitott, a hermeses bantu meg minden nap 7:30-kor megpróbálta kézbesíteni.
Amikor szóltam az ügyfélszolgálaton, megkérdezték, hogy a boltban tudják-e, hogy jön-e a csomag.
Jó vicc volt, azt hitte, hogy sógorhoz/jóbaráthoz rendeltem, fogalma sem volt, hogy az egy átvételi pont lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!