Mi a véleményed az Instagramomról?
A kérdés talán nem is az, amit igazán tudni szeretnék. Inkább az érdekelne, hogy kiváltanak-e valamilyen érzést belőled a képeim és ha igen, milyet. 14 éves lány vagyok, mindet egy Samsung Galaxy Ace 3-mal fotóztam, így ne várjatok nagy minőséget vagy alapos utómunkát.:DD Nem fotós szeretnék lenni, így az nem is érdekel annyira, hogy éppen melyik képen mit lehetne javítani. Sokkal inkább szeretném, ha mások is élveznék valamennyire általuk azokat a sétákat, amelyek során készültek.:)
Szóval kérlek, ha már idetévedtél, segíts nekem a kérdés megválaszolásával.:)
Relatív. Legtöbbről az adott nap vagy hét, így például a kerítéses-naplementésről az, hogy késett a busz 6 percet és unatkoztam.:D Az utóbbi kettő nekem egyszerűen pozitív, mert örülök a tavasznak.:D
Amikor látom, hogy egyes képeimet 10-20, vagy akár többen kedvelik, nagyon jó érzés, mert ilyenkor remélem, hogy legalább egyrészüknek tényleg tetszik (épp ezért nem írom a hashtag-ekhez a "like4like"-ot).
De nekem ez csak hobbi fog maradni mindig is, nem ebben látom a jövőmet, szóval ha itt sok negatív kritikát fogok kapni, szerintem hagyom is, mert ráment már néhány GB tárhely a telefonomon.:DD
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! Igazán nem számítottam ilyenekre, azt hittem, csak számomra van (szinte?) mindben valami, ami tetszik vagy egyszerűen csak jó.:)
Akinek van még bármi hozzáfűznivalója, kérem írja le, mert kíváncsi vagyok.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!