Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Amikor bámul egy 50es 20on...

Amikor bámul egy 50es 20on éves lányra hogyan kezelitek?

Figyelt kérdés

Roppant irritáló. Egy 30as le se szr, bezzeg az 50 körüli felfal a szemével. Látod rajta, hogy épp most képzel el 100 különféle pózban.

Én ilyenkor bunkó arckifejezéssel nézek vissza rá, de nem nagyon veszik észre magukat. És ezek ilyen tipik gazdag fószerek, akik szerintem emberileg is rosszak.

Ti nem szoktatok beszólni nekik? Van értelme?

jan. 8. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

"Látod rajta, hogy épp most képzel el 100 különféle pózban."

Ezt honnan látod?

jan. 8. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Beszólhatsz, ha attól jobban érzed magad, de aki annyira antiszociális, hogy ilyen nyíltan bámul másokat, annál sosem tudhatod, hogy mi lesz rá a reakciója. Szerintem csak köpj egyet a földre és fordulj el.
jan. 8. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy a 30-as le se...csak még van benne annyi tartás, hogy ne csinálja feltűnően, az aki meg 50 éves létére 20 éveseket forgat a fejében, hát ne csodálkozzunk, ha az ismerkedést is gátlástalan módon csinálja.
jan. 8. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Őszintén? Nem érdekel. Én is huszonéves vagyok, nemcsak az 50esek, még a taták is megnéznek, de úgy vagyok vele, hogy ennél többet úgysem tudnak tenni. Az ember szeme azért van, hogy lásson, nem lehet szelektív. Ha valakiben nincs annyi érzelmi intelligencia, hogy ne feltűnően vagy kellemetlenül, az az ő baja. Én ezt már nagyon régen elengedtem. Tenni ellene úgysem tudok, ártani meg nem tud vele. Koncentrálj inkább másra és ne vedd őket figyelembe.
jan. 8. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Túl sokat foglalkozol ezzel.
jan. 8. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
jan. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!