Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért olyan jó érzés 50es...

Miért olyan jó érzés 50es karokkal full kigyúrtan kiszállni a BMW-ből a szórakozóhelyek előtt?

Figyelt kérdés
Néha elmegyünk szórakozni, van mikor sor áll a bejáratnál.Minden szombat estéhez hozzátartozik a szokásos mozizás.Áll a sor, felhördül az m3 vagy m5 bömbölő, kiszáll belőle egy akkora ogre hogy a kidobókat ha összeraknánk akkor is kevesek lennének hozzá.Olyan csaja van, hogy még aki a barátnőjével megy diszkóba az is úgy nézi, hogy még a csajától kapott tasla sem téríti észhez.Persze ezek nem állnak sorba, kidobók kimennek eléjük, pacsi nekik, azt ingyen mennek be.Benn meg mást nem látni a VIP részen mindenki körülugrálja őket, mint valami sztárokat, azt azt sem tudja senki, kik ezek.Néha egy kupacban érkeznek, ilyenkor a fél parkoló nekik van lefoglalva.Ezek az emberek ezt élvezik hogy magukat mutogatják?Vagy a kocsijukat, meg a csajukat?

2018. dec. 27. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
4%
Nekem is volt csajom igaz nem buliból volt, hanem kicsit másképp. Ezért is van jelenleg ilyen életem, amiben nem száll fel buliba.
2018. dec. 27. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom ők a helyi gengszterek. Mutatniuk kell magukat. :D
2018. dec. 27. 18:14
 3/8 anonim válasza:
Azért jó érzés ez nekik, mert élvezik, hogy ők lehetnek a középpontban. Egyszerűen csak felvágnak és ennyi. Semmi több. :D
2018. dec. 27. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
gyurd ki magad vegyé egy bömbit és megtudod
2018. dec. 27. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

költői túlzás :)

nekem van saját életem.

a leírt kocsit észre sem veszem, tudnék mutatni neki egy szintet ahol az autó kezdődik.

az izmai nem kellenek mert most pont az én alkatom a favorit, úgy 5x nagyobb igény van rá.

az ismeretsege nem kell, ugyanis nem járok ilyen helyekre szórakozni, a korrupt hozzáállása meg mindig is Mo. határain belül fogja tartani.

a csaja nem kell, mivel az agyam képalkotásánál háromszoros súlyozást kap a belső..lehetsz bármilyen szép, ha a szemed nem oké és nem hajolsz le az emberekhez akkor te csúnyaként vonulsz be az emlékeimbe.

2018. dec. 27. 18:50
 6/8 Women are property válasza:
Nem tudom, nem vagyok kigyúrva és most Audi S5-öt fogok venni. De majd beszálmolok róla.
2018. dec. 27. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek valami pedigré tàpon felpuffadt maffiózó vàllalkozók.A nőjük meg 99 % műanyag.Amúgy meg a pici pö cst is kompenzàlni kell valamivel...
2018. dec. 27. 19:12
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Ők is pont ugyanolyan halottak lesznek 60 éven belül, mint te, vagy én.
2018. dec. 27. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!