Te lenézed, semmibe veszed, nem tiszteled a kövér embereket?
Kicsit durván hangzik, de én ezt érzem.
Alacsony vagyok és kövér, de néhány éve normál testalkatú voltam.
Akkor nem éreztem ezt, szóval biztasan van valóságalapja.
Mondd el a véleményed az alacsony kövér férfiakról.
Én inkább csak nem értem őket.
Amióta az eszemet tudom, sporttal és edzéssel tartom karban a testem, az általam űzött sportokban igyekszek a legjobb teljesítményt nyújtani és ez esztétikailag is meglátszik. Büszke vagyok rá amit elérek és nem nagy tőle az arcom.
Jó ez nekik, hogy tisztában vannak vele, hogy a testük olykor még a napi teendők elvégzéséhez is teljesen diszfunkcionális? Hogy a tükörből egy hájpacni tekint vissza rájuk? Hogy az embereket akarva-akaratlanul undor fogja el őket látván? Ha nem, ha tudják ez egy probléma, miért nem tesznek ellene? Miért keresnek ostoba kifogásokat ahelyett, hogy kezükbe vennék az irányítást?
Én azt nem szeretem, hogy kiprovokálják maguknak (tisztelet a kivételnek), azt hogy lenézzék, szánják őket......
Mindenki hibás, es rossz, mert a kövér emberek SZERINT rosszul néznek rá az emberek, de ők semmit nem tesznek azért, hogy ne legyenek kövérek....
Miért nézném le, a tisztelet meg mindenkinek kijár.
Az persze azért árnyalja a dolgot, hogy nem értem miért nem tesz ellene.
Ha az egészségügyi dolgot leszámítom, mert az nehezen vagy nem kezelhető, akkor már csak akarati kérdés, persze ezt nem tudhatom.
Meg azért, mint a Te esetben is a túlsúly kialakulása nyilván önértékelési változást (érzékenység még valós ok nélkül is úgy érzed, hogy diszkriminálnak) is hoz.
Nekem nagyon ellenszenvesek.
Olyanok, mint a politikusok, bankárok, ilyesmik. A világ összes pénze sem lenne elég nekik, kapzsi, pazarló, mindenen átgázoló, gátlástalan, jellemtelen emberek.
A kövérek ugyanez, csak ők nem a pénzt hajtják, hanem az ennivalót. Tömik magukba, mintha nem lenne holnap, mások meg éheznek. Undorító.
Elég baj ez, hogy itt tartunk. Felcìmkézzük az embereket, hogy ez ilyen, meg ez olyan. Miért kell különbséget tenni az emberek között?
Mások iránti szeretet abban mutatkozhat meg, ha fel tudunk nézni rájuk, nem pedig lenézni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!