Kövér vagyok, csúnya vagyok?
Az a helyzet, hogy még nyári szünettel jóval előbb, pár hónapja azzal szekáltak, hogy olyan rusnya és kövér vagyok, hogyha tükörbe nézek, összetörik. Amikor jöttem le a lépcsőről, akkor elkezdi nekem egy alsós: ,,Hogy nézel már ki?"
Meg kibeszéltek a hátam mögött, hogy milyen dagadt koca vagyok, meg menjek a vágóhídra.
Anyámék csak elfogultak, mert ők azt mondják, hogy csinos vagyok, meg ne hallgassak azokra az ,,anorexiás kölykökre".
Szóval már jóideje kaparja a csőröm, hogy mindenhol a csinos modelleket reklámozzák, mintha ducibb emberek nem is léteznébek, és ez rosszulesik. Szóval az a kérdés: Igaz ez?
Képeket priviben küldök!
A szépség relatív, viszont ezek alapján, hogy kivétel nélkül mindenki szekál 2 dolog jön le: 1. senki sem tisztel, 2. valóban van rajtad valamennyi felesleg, 3. gondolom önbizalomhiányos vagy, ezáltal könnyű célpont. De nézd a jó oldalát, itt a nyár, pattanj bicajra és napi 10-20 km, nyár végére jól fogsz kinézni, ergo az önbizalmad is megnő, úgyhogy még 180 fokos fordulatot is vehet az életed!
Kitartást és sok szerencsét! ;)
küldj képet és véleményezem
de elég bunkóságnak tartom, hogy így viselkednek veled az emberek...
Amikor jöttem le a lépcsőről, akkor elkezdi nekem egy alsós: ,,Hogy nézel már ki?"
Hát bocs, de rohadtul lúzer lehetsz. Ha nekem egy alsós ilyet szólna a törött kezével kéne összeszednie a kivert fogait. És mindenki másét is, úgyhogy egy idő után elgondolkoznának azon, hogy érdemes-e engem csesztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!